Sistemin en önemli avantajlarından birisi, geniş ve daha ferah bir balkon yapılanması sağlamasıdır. Kullanışlı, konforlu ve de daha ferah balkonlar oluşturabilmek için; cam balkon tercihleri bir adım öne çıkmaktadır. Evin mimari yapısına herhangi bir zarar vermeyecek; bu durum tam aksine, evin yapısına artı değer katacaktır. Esnek yapısı sayesinde, kullanım kolaylığı sunmakta ve çok daha geniş bir hacim yaratmaktadır. Dış ortamlardan gelebilecek polen, böcek, sinek, gürültü ve toz gibi istenmeyen şartları da ortadan kaldırmaktadır. Balkonun daha temiz olmasını sağlar. Ayrıca, çocuklarınız içinde güvenli bir ortamda sağlamış olursunuz.

Neden Cam Balkon?

Sistem; ​yüksek ses konusunda, güçlü bir yalıtım ve teknik yönlerden, birçok kolaylık sağlamaktadır. Ses yalıtımının yanı sıra, ısı yalıtımıyla birlikte; iç ve dış ortam dengesini optimum şekilde sağlar. Kullanıcılarına, daha yaşanılır bir balkon imkânı sunar. 

Toz, nem ve ses izolasyonlarının yanı sıra; söz konusu ürünlerimizin, aydınlanma giderlerine de katkısı bulunmaktadır. Pvc ya da diğer seçeneklerle yapılmakta olan kapatma işlemlerinde, yeterince aydınlanma sağlanamamaktadır. Katlanır cam destekli balkon ürünlerinde ise, aydınlanma derecesi çok yüksektir. Bütün dış cephe dekor özellikleriyle birebir olarak uyumlu üretilebilen ürünler, istediğiniz kaliteyi tam olarak sunabilmektedir. 

Cam Destekli Balkon Modelleri 

İhtiyacınızı karşılayacak şekilde farklı cam balkon çeşitleri bulunmaktadır. Katlanır cam sistemleri, sürme (kayar) camlama sistemleri ve vitrin camlama sistemleri gibi farklı modeller bulunmaktadır.

Katlanabilir cam sistemleri, balkonlardaki kullanımı açısından; çok kullanışlı bir yapıda olup, kolaylıkla ve hızla hazırlanabilmektedir. Özel raylı sistem özellikleri ile camlar, bir kenarda katlanarak toplanır. Böylelikle bu sistem, balkonun kullanım alanını genişletmektedir. Sürme (kayar) camlama hizmetlerinde ise, özel menteşeler ve malzemeler kullanılır. Bu tasarımların alüminyum ile uyumlu olması da, oldukça önem arz eder. Kolayca temizlenebilen ve paslanmayan yapıdaki alüminyum çerçeveler, camın kendine özgü görsel özelliğiyle birebir uyum sağlamaktadır. 

Hemen balkonunuz için konfor sunacak bu yapıyı oluşturabilirsiniz. Montaj işlemlerinde balkonun ya da bahçesinin şekli önemsizdir. Sistem; yuvarlak, kare veya beşgen tasarımlarla birebir uyumlu özelliklere sahiptir. Bu konuda ürünle ilgili hiçbir sorun yaşamadan dilediğiniz ölçü ve ebatlara uyumlu hale getirebiliriz. Ayrıca ürün içerisinde renk seçenekleri de mevcuttur.

Katlanır cam balkon çeşitleri ve fiyatları için https://www.fenestra.com.tr/  ziyaret edebilirsiniz. Kaliteli ürün ve uygun fiyat teklifleriyle Fenestra firması bu sektörün lider markasıdır. Tüm soru ve sorunlarınıza ilgili linkten detaylı cevaplar bulabilirsiniz.