Kırma, eleme gibi konkasör sistemleri, beton santralleri ile hazır beton sektörünün öncü firmalarından biri olarak 16 yıldır üstün hizmet gösteren Fabo Makine pazarlama ve sanayi işletmesi, sabit konkasör tesisleri, mobil konkasör tesisleri, ikinci el konkasör ve kırma eleme tesisleri, yedek parça, sabit beton santrali ve mobil beton santrali gibi ürün ve hizmetlerle sektörün ihtiyacını büyük ölçüde karşılıyor.

Fabo Makina İmalat ve Pazarlama Şirketi

Kırma, eleme ve beton santrali alanında son teknolojiye dayalı ekipmanlar ve yüksek mühendislik teknolojisini kullanan Fabo Makina işletmesi, tamamen Türk sermayeli bir kuruluş olup bulunduğu sektördeki üretim ve tedarik faaliyetlerinde lider konumda bulunan bir işletmedir.

Fabo Makina Çalışma Prensibi ve Hizmet Politikası

Kaliteli üretim ve sunum, verimlilik ve küresel değişimleri yakından takibi merkezine yerleştiren Fabo Makina, aynı zamanda çalışanlarının mutluluğunu ve refahını da en üst seviyede gözetiyor. Çalışma prensibi olarak her daim müşteri ve çalışanlarının memnuniyetini gözeten firma, ülkemizin en güvenilir firmaları arasında yerini alıyor. Bu kararlılıkla yoluna devam etmek isteyen işletme, her zaman kaliteli ve güvenilir hizmet vererek ilkleri sunmayı ve öncü olmayı hedefliyor.

Neden Fabo Makina?

Üretim ve hizmet kalitesinden kesinlikle ödün vermemeyi ilke edinen Fabo Makina firması, aynı şekilde 7/24 ulaşılabilir oluşu ve müşterilerine yakın ilişkiler kurmaya odaklanması yönüyle ihtiyaç ve beklentileri titizlikle cevaplandırıyor. Değer yaratan, pratik çözümleri ile kaliteli ürünleri buluşturan firma, yüksek kalitedeki ürünleri ile operasyonel performansı her daim üst seviyede tutuyor. Fabo Makina ürün, hizmet ve çözümlerini yakından takip etmek, satılık beton santrali hizmetinden yararlanmak için fabo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.