Fabrika, şantiye veya tadilat sonundaki işler temizlik şirketi olarak bize emanettir.

  Fabrikalardaki üretim artığı malzemelerin dışarı atılması, yağ, kir ve pastan oluşan kirlerin temizlenerek dezenfekte edilmesi işleri uzman personel ve kaliteli kimyasal temizleyicilerin yapabileceği iştir. Fabrika ortamındaki ve tesislerinde üzerinde en inatçı kir ve lekeleri ortadan kaldırarak, tüm yüzeylerin doğru temizlikle uygun profesyonel ekipman ve ürünler kullanılarak temizlenmiş olması sağlanır.

 Fabrika Temizliğinde Öne Çıkan İşler

  İmalat artığı malzemeler ile molozların toplanarak bertaraf edilmesi. Bunlar için fabrika atık bölümleri var ise oraya nakilleri, yok ise yerel yönetimlerin atık atma bölgelerine nakledilmeleri sağlanmaktadır. Beton, çimento ve harçların fabrika tadilat alanından uzaklaştırılması ve imalat artıklarına yapılan nakil işlemlerinin yapılması,

  Fabrika imalatı sırasında ortaya dökülen veya etrafa bulaşan tutkal, silikon, boya, vernik gibi malzemelerin kalıntılarını gidermek, ortamı kalıcı olarak temizlemek genel fabrika temizliği işlemleri arasında yer alırlar.

  Ayrıca temizliğin tamamlanabilmesi için toz çekme işlemi yapılarak, zemin yıkama ve lekelerin çıkarılması sağlanır. Aynı zamanda, her türlü zeminin zımparalanması, parlatılması, restorasyonu ve camlı yüzey ve armatürlerin temizlenmesi, tuvaletler ve banyoların dezenfeksiyonu ile eklenmesini istediğiniz diğer temizlik konuları fabrika temizliğine dahil edilmektedir.

 Fabrika Temizliği Maliyetini Etkileyen Unsurlar

  Fabrika ve saha temizliği işleri hem özel kişiler, hem de kamu kuruluşları veya imalat şirketleri ve sektördeki diğer profesyoneller tarafından talep edilebilir. Maliyet şu şekildedir: Temizlenecek alanın büyüklüğü, mevcut kalıntı miktarı, taban yüzeylerinin genel durumu, demirbaşların durumu, camlardaki kirlenme, sıhhi tesisat armatürleri ve kimyasal kullanım durumu, Ankara temizlik şirketleri arasında maliyeti etkileyen unsurlar arasında yer alır.