Hatta öyle ki insanlar beğendikleri videoların bir çoğunu kaydetmek daha sonra izlemek için saklamak istiyorlar. Bunu yapmanın birden çok yolu var. Mesela uygulama içine kaydedip daha sonra izleyebilirsiniz fakat bilmeniz gereken bir şey var. Bu video sahibi tarafından silindiğinde sizin de bu videoya bir daha erişiminiz olmayacaktır. Bir diğer garanti yöntem ise bu videoları kendi cihazlarınıza indirmektir. Bunu sağlayan bir çok site olmasına rağmen hepsi güvenilir değil. Bir çoğunda zararlı yazılımlar, istemsiz olarak ortaya çıkan ve bilgisayarınıza dek bulaşan reklamlar ve çeşitli virüsler mevcut.

Bu videoların en fazla indirilmek istendiği platform facebooktur. Facebook video indir kelimesi de google aramasında en fazla aratılanlardan birisidir. Facebookta görüp de çok beğendiğiniz videoyu nasıl indirebilirsiniz? Facebook video nasıl indirilir? Öncelikle yapılması gereken güvenilir bir site bulmaktır. Güvenilir site herhangi bir virüsün cihazınıza yerleşmemesi için önemlidir. Daha sonrasında ise videoların kalitesini kaybetmemesi önemlidir. Facebook hd video indir için yapmanız gereken videoları hd indirmenizi sağlayacak olan güvenilir bir sitedir. https://videoindir.tcsitesi oldukça güvenilir bir sitedir ve bilgisayarınıza virüs bulaştırmaz. Aynı zamanda videolarınızı da hd indirmiş olursunuz. Sitenin kurallarına gelirsek site tamamen ücretsizdir. Fakat telif hakkı bulunan videoları indirememe ihtimaliniz oldukça yüksektir.

Sitenin sizlere sunmuş olduğu bir diğer güzel şey ise size ait bir videonun bu site üzerinden indirilmesini istemiyorsanız sitenin iletişim kısmında bulunan mail adresinden iletişime geçerek isteğinizi bildirebilirsiniz. Ayrıca video indirmek için herhangi bir üyelik şartı aranmaz. Sadece siteye girip video indiriyorsunuz. Sadece bilgisayarlardan değil mobil cihazlardan da erişim sağlayarak dilediğiniz videoyu indirebilirsiniz. Aynı zamanda sitede videoları mp3 dönüştürerek de indirebilirsiniz. Sitede facebook video indir dışında bir çok platformun videosunun indirilmesi mümkündür. Yapılması gereken sadece siteye girmek ve sitenin ana sayfasında bulunan çubuğa video linkini girerek indirmek. Sitede hem İngilizce hem de Türkçe dil seçenekleri bulunuyor.