Bunun yerine ise konut kredisine başvurmanız tavsiye edilir. Ancak 10 liraya alacağınız bir ev kredi sonrası 15 liraya çıkacağı için bu da büyük bir yükün altına girmenize neden olacaktır.

Vakıfevim müşterilerine faiz ödemeden ve yıllarca birikim yapmak ile uğraşmadan ev sahibi olma şansı sunuyor. Kredi öder gibi ödemelerinizi yapıp kısa vadede ev sahibi olabilirken aynı zamanda faiz ödemesi yapmanıza gerek kalmayan sistemleri sunuyor. Bu sistemler iki farklı şekilde sunuluyor istediğinizi tercih etme şansınız var. 

Çekilişli Sağlam Tasarruf Sistemi

Vakıfevim tarafından özel olarak hazırlanan çekilişli sağlam tasarruf sisteminden yararlanabilmek için önce almak istediğiniz evin bedelini belirleyebilirsiniz. Bu bedel 300 bin TL’ye kadar çıkabilir. İster peşinat ödeyerek isterseniz ödemeden buna geçiş yapabilirsiniz. Taksit miktarına aylık gelirinize göre karar verme şansı gene size sunuluyor. Bu taksit tutarına göre 18 ay ile 240 aylık gruplara dahil olacaksınız. 

Bu vade sayısına göre evi alacağınız tarihte belirlenecektir. Sözleşmeniz bu detaylara göre yapılarak noter huzurunda imzalanacaktır. Taksitler evinizi erken alsanız bile değişmeyecektir. İsterseniz ödeme miktarınızı yükselterek daha kısa sürede borcunuzu bitirerek istediğiniz ve hayalini kurduğunuz eve sahip olabilirsiniz. 

Çekilişsiz Esnek Ödeme Konut Sistemi

Vakıfevim tarafından müşterilerine sunulan bir diğer faizsiz ev kredisi yöntemi de çekilişsiz esnek ödeme konut sistemidir. Bu sistem tarafından sunulan çok sayıda avantaj bulunmaktadır. Evin bedelini belirleyerek gene sisteme dahil olmak için ilk adımı atmanız gerekiyor.

Ardından peşinat ödeyip ödemeyeceğinize ve aylık taksit miktarınıza karar vermeniz sizden isteniyor. Taksit tutarınızı öderken ödeyebileceğiniz limitin üzerine çıkmamanız tavsiye edilir. Çünkü taksit sayısı artsa bile faiz işlemeyeceği için kendinizi zorlamanızın anlamı yok. Bu sistemde vade seçenekleri 60 ile 150 ay arasında değişiyor. Buna göre evi ne zaman alacağınız belirlenecektir. Bu sistemde herhangi bir kura olmadığı için evi belirlenen tarihte sahip olabilmeniz mümkün olacaktır.

Vakıfevim Faizsiz Ev Almaya Güvenilir mi?

Vakıfevim müşterilerine uzun yılların vermiş olduğu deneyim ve binlerce aileyi ev sahibi yapmanın güvencesi ile hizmet vermektedir. Güçlü sermaye yapısı da bu şirketin sunduğu hizmetlere güvenmenize yardımcı oluyor.

Şirket sadece ev değil bununla beraber arsa, dükkan ve araba alma fırsatını da aynı şartlarla sunuyor. Yatırım yapmakta zorluk çekiyor, para biriktiremiyorsanız bu sistemi tercih etmeniz mantıklıdır. Sizden herhangi bir faiz alınmayacak olsa bile katılım ücreti ödemeniz isteniyor. Bu ücret sisteme göre farklılık gösterse de tercih ettiğiniz duruma göre yüzde olarak sizden peşin olarak tahsil ediliyor. Şirketin sunmuş olduğu hizmetler hakkında iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

https://www.vakifevim.com/faizsiz-ev-kredisi-2020-orani-faizsiz-ev-sahibi-olma-yontemi/

https://www.vakifevim.com/faizsiz-ev-alma/