ORDU (AA) - Fatsa ilçesinde, AK Parti İlçe Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.

İlçe teşkilat binasında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Halil Öz ve Ergün Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve çok sayıda partili katıldı.

Fatsa Belediye Başkanı Anlayan, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin düşmanlara inat sarsılmadan dimdik ayakta duracağını söyledi.

AK Parti'nin, kurulduğu günden bu yana çok ciddi disiplin içinde çalışmalarını yürüttüğünü vurgulayan Anlayan, "Teşkilatın dinamik yapısı bugün olduğu gibi bundan sonra da aynı kalacaktır. AK Parti ülkemizin çimentosudur. Bundan dolayı partimize sahip çıkmalı ve düşmanlarımızı sevindirmemeliyiz." dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Uçar ise halkına hizmet için çalışan tek partinin AK Parti olduğunu dile getirdi.

15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından ilk kez toplantı yaptıklarına dikkati çeken Uçar, şunları kaydetti:

"15 Temmuz hain saldırısından sonra ilçemizde ilk defa düzenlediğimiz daraltılmış ilçe toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Bu toplantımızı bugün yapmamızın bir sebebi var. Dün itibariyle 1 Kasım seçimlerinin üzerinden bir yıl geçti. Millete hizmet yolunda AK Parti ailesi olarak her zaman yolumuza devam edeceğiz. Hep beraber birlik içinde çalışacağız ve bundan kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti döneminde ülkeye çok büyük hizmetler yapılmıştır ve yapılmaya da devam edilmektedir."

Konuşmaların ardından toplantı, basına kapalı devam etti.