ORDU (AA) - Fatsa Kaymakamlığı tarafından güvenlik toplantısı düzenlendi.

Fatsa Kültür Sarayı'nda, Kaymakam Mehmet Yapıcı'nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilçedeki asayiş ve güvenlik konuları değerlendirildi.

Kaymakam Yapıcı, güvenlik toplantısının bundan sonra her ay yapılacağını belirterek, vatandaşların can ve mal güvenliğinin yanı sıra huzurunu ilgilendiren tedbirlerin devlet tarafından alındığını söyledi.

Fatsa'nın en huzurlu ve güvenli ilçelerden olduğunu ifade eden Yapıcı, "Bugün yaptığımız toplantı çok önemli. Yaptığımız toplantının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Fatsa, görev yaptığım yerler arasında en güvenli yerlerden birisi. Ülkemiz birçok provokasyon tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Yalnız Fatsalı hemşehrilerim galeyana gelmedi. Güvenlik özellikle son zamanlarda içinde bulunduğumuz durumdan dolayı çok önemli." dedi.

Yapıcı, güvenlik konusunda tüm tedbirleri almak için çaba harcadıklarını dile getirerek, "Güvenlik, trafikten vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanmasına kadar, terörden vatandaşın herhangi bir rahatsızlığına kadar her türlü huzur ve refahını etkileyecek, güvenliklerini tehlikeye sokacak her işi kapsar. İnsanların huzur ve refah içinde yaşamlarının devam ettirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.

Toplantı, yapılan konuşmalar ve soruların yanıtlanmasının ardından sona erdi.

Programa, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Halit Gülten, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.