ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesince Fatsa ilçesinde muhtarlarla istişare toplantısı düzenlendi.

Fatsa Kültür Sarayı'nda tertiplenen toplantıda konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, vatandaşlara daha iyi hizmet götürebilmek için mücadele ettiklerini belirterek, Ordu'nun her geçen gün daha çok geliştiğini söyledi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan da büyükşehir statüsünün ardından ilçeye bağlı mahallelerde büyük bir değişim yaşandığını belirterek, mahallelerde hizmet ve yatırımların her geçen gün arttığını dile getirdi.

Ramazan Bayramı'nın ilk günü yaşanan sel ve heyelan felaketinden dolayı yol çalışmalarına ağırlık vermediklerini belirten Anlayan, "Fatsa’yı bir bütün olarak masaya koyduk ve öncülük hangisindeyse onu yapıyoruz. Tabii bizler bu yıl için programlarımızı yapmıştık ve hizmetlerimizi gerçekleştirecektik. Fakat Ramazan Bayramı'nın birinci gününde yaşanılan sel felaketi bizim planlarımızı bozdu ve şu anda halen ekiplerimiz sel bölgelerinde düzeltme çalışmaları yapıyor. Hizmetlerimizi sırayla gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya da istek ve şikayetlerini toplantı sayesinde dile getirdiklerini aktararak, kendilerine özel yapılan toplantıdan dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu ve Park ve Bahçeler Daire Başkanı Üstün Bol, Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan, OSKİ İşletme Daire Başkanı İrfan Gün ve AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar katıldı.