ORDU (AA) - Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği programla Fatsalılarla buluşan Prof. Dr. Üstün Dökmen, “İş Dünyasında ve Özel Yaşamda Kaliteli İletişim, Yaşama ve Çalışma Sevinci” başlıklı konferans verdi.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'ndaki konferansı, Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Fatsa ilçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda davetli dinledi.

Doğru iletişimin incelikleri hakkında örnekler veren Prof. Dr. Dökmen, "Her zaman mutlu olmak zorunda değilsiniz ama her zaman güçlü olmak zorundasınız. Karı,koca birbirine güzel şeyler söylemeli ve çocuğu dinlemeli. Anne ve baba çocuğuna güzel şeyler söylemeli. Birbirimizle her zaman empati kurmalıyız. Bu söylemiş olduğum sözler ailenin temel yapı taşlarını oluşturan en önemli şeylerdir. Karı, koca arasında empati olmadığı zaman sorunlar kendini gösterir. O yüzden empati çok önemlidir” dedi.