Dünyada karada yapılan en büyük Boat Show olma özelliğini taşıyan ‘‘CNR Avrasya Boat Show’’ basın ve VIP açılışı gerçekleştirildi. Fuarda en çok dikkat çeken yat 2 milyon Euro’luk ‘‘Numarine 70 Flybridge” oldu.
Bu yıl sekizincisi düzenlenen uluslararası “CNR Avrasya Boat Show” basın ve VIP açılışı gerçekleştirildi. Fuarda mega yat, tekne, yelkenlilerin yanı sıra tekne aksesuarları ve yapım malzemeleri de görücüye çıktı. CNR Avrasya Boat Show’da orta ve mega sınıf da 400 yat, tekne ve yelkenli sergileniyor. Sergilenenler arasında en dikkat çeken yat ise 21 metre uzunluğundaki “Numarine 70 Flybridge” oldu.
İlk kez bu fuarda tanıtılan Numarine 70 Flybridge isimli lüks yat, yerli üretim motor yatı olarak dikkat çekiyor. Tasarımcı Can Yalman’ın mevcut Flybridge motor yatlara yepyeni bir estetik kazandırılan Numarine 70 Flybridge radikal bir tasarıma sahip. Yatın kalbini oluşturan salon bölümü, yarı açık bir kuzine/bar, ayrı bir yemek alanı ve lüks bir oturma düzeni ile oldukça sosyal bir yapı sergileyerek, her yerinde konfor içerisinde yaşam sağlıyor. 36 ton ağırlığına sahip lüks yat, 21 metre uzunluğuna sahip ve 34 knot’a kadar hız yapabiliyor.
Fuarda en büyük yerli yatı ürettiklerini söyleyen Numarine Türkiye Sorumlusu Gamze Kemahlı^, “21.60 metre uzunluğuna sahip olan teknemiz 4 kabine sahiptir. Biz dekorasyon ve teknenin yaşam alanları konusunda son derece hassas davranıyoruz. En konforlu yaşam şekillerini müşterilerimize vermeye çalışıyoruz. 2 milyon 160 bin Euro bizim ürettiğimiz ‘Numarine 70 Flybridge’ isimli yatımızın fiyatıdır’’ dedi.
(İHA)