Forkliftler her sektörde kullanım gören araçlar arasındadır. Eğer haftanın çoğu günlerinde forklifte ihtiyacınız olduğu için almışsanız, forklift servisi de düzenli olarak yapılmalıdır. Zira kiralama seçeneğine firma bu işlemleri yapsa da, size ait forkliftlerin sorumluluğu doğal olarak sizin üzerinizdedir.

Forkliftler yoğun olarak kullanıldığı için, gerekli bakım işlemlerinin her gün yapılması gereklidir. Böylece araçların verim kaybetmemesi ve arızalanmaması sağlanır. Buna ek olarak, profesyonel ekipler tarafından yapılan işlemler de vardır.

Burada aracın teknik aksamları ile ilgilenilmekte, gerekli bakım işlemleri yapılmaktadır. Böylece araçların daha uzun süre çalışmasına yardım edilmektedir.

Tcm Forklift Servis

Eğer forklift servis alacaksanız, öncelikle forkliftlerin farklı firmalar tarafından üretildiğini hatırlamanız gerekir. Her ne kadar bunların parçaları aynı da olsa, üretim teknikleri bakımından farklılıklar vardır. Bu sebeple TCM tarafından üretilen modelleri kullanıyorsanız, servis alacağınız firmanın ekipleri bu konuya hâkim olmalıdır.

Bundan emin olmanız gerektiği için firmanın web sitesini inceleyip, sunduğu hizmetleri ayrıntılı şekilde incelemeniz önerilir. Ayrıca firma ile iletişim kurarsanız soru sorarak, merak ettiğiniz konulara cevap bulabilir; size ne kadar kaliteli hizmet sunduklarını anlayabilirsiniz.

Ayrıca servislerde dikkat etmeniz gereken bir nokta da firmanın ekiplerinin deneyimli olmasıdır. Zira firma sahip olduğunuz modele hizmet veriyor da olsa, ekipleri teknik konularda yeterli değilse problemlerin büyümesine, yüzeysel çözüm sunulmasına neden olacaktır. Ancak yapılması gereken sorunun kaynağının incelenip, tespit edildikten sonra çözülmeye başlanmasıdır.

Still Forklift Servis

Still marka forkliftler yoğun bir kullanıma sahiptir. Forkliftler için servis verilirken sadece bakım işlemleri değil, aynı zamanda onarım da yapılmaktadır. Bunlar iki farklı şekildedir. Eğer bakım esnasında ekipler gelecekse soruna neden olacak bir parça varsa, bunun tespitini yapabilmektedir. Şayet onaylamanız durumunda, kısa süre içerisinde bir çözüm sunulabilmektedir.

İkincisi ise aracınızın arızalanması durumundadır. Forkliftiniz herhangi bir nedenle arızalanmışsa, bunun için özel servis sunulmaktadır. Burada problemin nedeni anlaşılarak, sizin de onayınız alınarak çözülmektedir. İlk hedef parçaların mümkünse onarımının yapılmasıdır.

Ancak bu her zaman mümkün olmaz. Zira bir kaza olmuşsa, yakın zamanda forklift yedek parça takılmış; ancak uyumsuz olduğu için sorunlar meydana getirmişse tek çözüm yeni parçalar olabilir. Burada önemli olan, orijinal parça kullanmadır.

Gerek Still, gerek TCM için bunlar farklıdır. Dolayısıyla gerek firmanın, gerekse forklift sahiplerinin parçalara dikkat etmesi gerekir.

Toyota Forklift Servis

Forklift servislerinin amacı size bir çözüm sunarak, aracın uzun süre kullanımını sağlamadır. Toyota model forkliftiniz varsa ve çalışmıyorsa ya da bakım zamanı gelmişse, tek yapmanız gereken bu modelin forklift tamiri işlemlerini yapan bir firma ile iletişim kurmadır.

Bunun için dikkat etmeniz gerekenler diğer modeller ile aynıdır. Servis işlemleri esnasında da bakım ve onarım işlemleri gerçekleştirilmektedir. Servis fiyatları farklı faktörlere göre belirlendiği için, fiyat aralığı alabilmek için Kırandağ İş Makineleri ile irtibat kurabilirsiniz.