Kaptan birlik ve beraberlik mesajı yayınlayarak hep beraberiz dedi. Selçuk İnan Fatih Terim ve Abdürrahim Albayrak'a Koronavirüse yakalandıkları için geçmiş olsun dileklerini iletti.

Selçuk İnandan Hocasına Duygu Dolu Mesajlar

Kaptan hocası Fatih Terim'e koronavirüse yakalandığı için geçmiş olsun dileklerini iletirken duygusal mesajlara yer verdi. Kaptan hocasına hitaben şunları söyledi. Hocam bu yollar da zamanın da hep beraber yürüdük. Şimdi sıra siz de ve sizin daha güçlü olmanız gerekiyor. Bizlere zamanın da vermiş olduğunuz öğütleri gerçeğe dönüştürmek zamanıdır diyerek not düştü. Kaptanın hocası için söylemiş olduğu diğer sözleri redfoxbet linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Bu Süreci Beraber Atlatacağız

Deneyimli kaptan kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da şunlara yer ayırdı. Dünyamızı etki altına alan koronavirüs salgını nedeniyle birçok kişi hasta oldu. Bu salgının bir an önce etkisini kaybetmesini ve hastalığa yakalanmış olan herkesin sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum. Fatih hocam ve ikinci başkanımız Abdürrahim beye acil şifalar dileyerek aramıza dönmelerini diliyorum. Kaptan konuşmalarına ve paylaşımlarına kulüp sitesi üzerinden devam etti. Kaptanın yapmış olduğu bütün paylaşımları redfoxbet giriş adresine girerek rahatlıkla görebilirsiniz.