TOKAT (AA)- Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ve beraberindeki gazeteciler Vali Cevdet Can'ı ziyaret etti.

Vali Can, ziyarette yaptığı konuşmada, basın mensuplarının kamuoyunu doğru haberlerle bilgilendirme noktasında önemli bir görev yürüttüklerini söyledi.

Gazetecilik mesleğinin önemine işaret eden Vali Can, "Gazeteciler bir şehrin dışarıya açılan yüzü, penceresi aynı zamanda bulundukları ilin en derin hafızası. Memleketimizin dört bir köşesinden misafirlerimiz Tokat'a geldi. İnşallah bu ilk olsun ama devamı gelsin. Tokat, gerçekten dört mevsim yaşanacak bir il. Tokat'a gelmek için çok sebep var. 900 adımla 900 tarihi keşfedin. Buraya gelmek için 900 tane sebebiniz olacak. Biz her gelene şunu söyletmeyi benimsedik, Geldim, gördüm, bu topraklara hayran kaldım. Sizlerin bu gezinizden sonra değerlendirmeleriniz bize rehber olacaktır." dedi.

Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal İncesoyluer'in düzenlediği program kapsamında kente gelen gazeteciler, üç gün süreyle kentin tarihi ve turistlik yerlerini gezecek.