GİRESUN (AA) - Kamu Emekçileri Derneği ( KEDER) Giresun Şubesi Yönetim Kurulu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette dernek başkanı Fatih Yıldız, yaptığı konuşmada, Aile ve Sosyal Politikalar Giresun İl Müdürlüğü'ne bağlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nden işten çıkarılan 7 arkadaşlarının yeniden işe alınmaları için yaptıkları eyleme Aksu'nun büyük destek verdiğini söyledi.

Aksu'ya desteklerinden dolayı teşekkür etmek için ziyaret gerçekleştirdiklerini aktaran Yıldız, "Yaptığımız eylemlere halkımız büyük destek verdi. Her kesimden gelip bizlere moral verdiler. Herkese teşekkür ediyoruz. Kimsenin işsiz kalmasını istemiyoruz" dedi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, işsizliğin ülkemizde ve özellikle Giresun’da en büyük sorun olduğunu ifade ederek, "Hakkınızı aramak için birlikte olun. Siyaset yapmayın. İktidar, muhalefet her siyaset kurumunu ziyaret edin. Ben belediye başkanı olarak sizlerin yanındayım. Ekmeğin siyaseti olmaz. Bir işsizin iş bulması, evine ekmek götürmesi bizlerin en büyük mutluluğudur. Bu taşeron yasası işçilerin haklarını geri götürmüştür. Taşeron sistemi kaldırılmalıdır. Belediye olarak bu konuda belki de örnek belediyeyiz diyebilirim" diye konuştu.

Ziyarette Yıldız, Aksu'ya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.