GİRESUN (AA) - Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, merkez mahalle muhtarları ile 'Huzur Toplantısı''nda bir araya geldi.

Emniyet müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Öztürk, muhtarlarla Giresun'un huzur ve güvenliğini sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

Öztürk, Giresun'un huzurlu bir kent olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizler şeffaf olarak çalışmayı seviyoruz. Yaptığımız işleri vatandaşlarımızla paylaşarak, onları da bu işin içine alarak çalıştığımızda daha da başarılı olacağımızı düşünüyorum. İlimiz, Karadeniz Bölgesinin en huzurlu şehri. Huzurumuzu bozmak için mutlaka buralarda da bir takım eylemler yapmaya, bazı sıkıntılar çıkarmaya çalışan guruplar, insanlar olacaktır. Biz emniyet birimleri aldığımız tedbirlerle, siz değerli hemşehrilerimizle şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da duyarlılığınız ve devletin yanında olmak gibi olumlu bir davranışınızla bu tür eylemlere izin vermeyeceğiz."

Giresun'da cadde ve sokaklardan sorumlu ekipler oluşturduklarını dile getiren Öztürk, "Biz bu projeyi merkez ve tüm ilçelerimizde yaptık. Sizlerle de paylaştık. Şuan da bu projede il merkezimizdeki aktif bütün ekiplerimiz görev aldılar. Böyle bir çalışmamız vardı. Bazı sokak ve caddeler birden çok ekiplere zimmetli onlar sizlerle irtibat kuracaklardır. Yine mobese kameralarımızı artıracağız. Her daim cadde ve sokaklar gözetim altında tutmayı hedefliyoruz" diye konuştu.