Denizin nemi ile birleşen doğasıyla 800 farklı bitkiye ev sahipliği yapan Kaz Dağları Edremit’in kuzeyinden Biga Yarımadası’na uzanan bir coğrafyaya hakim. 

En Az 3 Gününüzü Bu Dünya Harikasına Ayırın

Bu doğa harikası ülkemizin önde gelen doğal güzelliği her yıl yüzbinlerce turisti ağırlıyor. Her mevsimi farklı bir özellikle karşılayan. Kazdağları Turu doğal güzellikleri keşfetmenin yanında sağlıklı Ege sofrasını da konuklarına sunuyor. Eğlenceli bir tatil için birkaç gününüzü ayırmanız gereken Kaz Dağları’na günübirlik turlar ile de gitmek mümkün ama tavsiyemiz en az 3 gününüzü bu dünya harikasına ayırmanız. 

Tatil Ayrıcalığını Miss Turizm İle Yaşayın

Şehir stresinden uzak hem vücudunuzu hem de ruhunuzu dinlendirmek için birçok alternatifi bir arada bulacağınız tatil ayrıcalığını Miss Turizm ile yaşayabilirsiniz. 2016 yılından bu yana en iyi fiyat ve en iyi hizmet vizyonundan ayrılmayan Miss Turizm müşteri memnuniyetini baz alan bir anlayışa sahip, tecrübeli personeli ile istediğiniz her an tatile çıkmak için tek yapmanız gereken 0 224 532 10 16 numaralı müşteri hizmetlerinden, 0 535 474 10 10 numaralı whatsapp hattından ya da  www.missturizm.com adresinden ulaşmak. 

Keşfe Kaz Dağı Milli Parkından Başlanmalı

Jeep Safari Turu ile gizli cenneti keşfetmeye Kaz Dağı Milli parkından başlanmalı, Sütuven ile Hasanboğuldu şelaleleri, Şahin deresi Kanyonu, Yeşilyurt ile Adatepe köyleri, Zeus Atları, Zeytinyağı Müzesi, Sarıkız Türbesi, Darıtepe Tabiat Parkı ve Tahtakuşlar Etnografya Müzesi Kaz Dağlarında gidilebilecek yerlerden sadece bir kaçı. Festivallere ev sahipliği yapan dünyaya adını duyurmuş Kaz Dağları’nda gece hayatı da son yıllarda önemli bir mesafe kat etti. 

Bölgenin En İyi Tatil Firması Miss Turizm

Yalnız doğa tutkunlarının değil alternatif turizm meraklılarının da tercihleri arasında ilk sıraları alan cennet, konaklama ve Ege mutfağı imkânlarını en uygun fiyatla tatilcilere sunuyor. Kaz Dağlarının tarihini ve doğasını anlatan bir tatil rehberi ile gezerek anı yaşamak isteyenler, bölgenin en iyi tatil firması Miss Turizm’in her gün ve her saat hazır programlarından biri mutlaka sizin içindir.