DÜZCE (AA) - Gölyaka Kaymakamlığı tarafından vatandaşlarının istek, şikayet ve önerilerini dinlemek amacıyla ayda bir yapılması planlanan "Halk Günü" toplantılarının ilki gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Konferans Salonunda, İlçe Kaymakamı Adem Keleş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıda konuşan Keleş, toplantılarının ilkini gerçekleştirdiklerini belirterek, "Vatandaşla buluşma amaçlı gerçekleştirdiğimiz bu toplantıyı her ay düzenli olarak yapacağız. Yaşanan olası sorunları birinci ağızdan dinleyerek çözüme daha kolay şekilde ulaşmak istiyoruz. Katılımlarınız için teşekkürler." dedi.

Konuşmanın ardından Kaymakam Keleş, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Toplantıda başlıca kalıcı konutlar bağlantı yolunun ışıklandırılması, merkez caminin yanından geçen derenin ıslah edilmesi, sosyal yardımlaşma vakfından yardım talepleri, hayvan otlatılan alanlarda cam kırıkları nedeniyle hayvanların zarar gördüğü, hastalıkları nedeniyle iş bulma güçlüğü çekenlerin iş bulmakta zorlandığı, fındık sezonunda fındık işçilerine verilen ücretler arasındaki farkın giderilmesi, fındık ve bahçelerde yapılan ilaçlamaların arılara ve arıcılığa zarar verdiği için önlem alınması, yöresel ürünlerin satılabileceği pazar yerlerinin yapılması gibi konular görüşüldü.