ORDU (AA) - Ordu'da serbest meslekle uğraşan Can Bekdemir (36) bir süredir arkadaşlık yaptığı görme engelli milli sporcu Deniz Uzun'a (30) sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

Yaklaşık bir ay önce Türkiye Sakatlar Derneğinin Ordu şubesine giden Can Bekdemir, burada yüzde yüz görme engelli olan Deniz Uzun tanıştı.

Aynı zamanda Türkiye Görme Engelliler Milli Takımı sporcusu da olan Deniz Uzun ile bir süre arkadaşlık yapan Bekdemir, kız arkadaşına evlilik teklifi için sürpriz hazırladı. Yakın çevresini de organizasyona dahil eden Bekdemir, derneği balon ve mumlarla süsledi.

Kendisini evinden alarak derneğe getiren ve diz çökerek evlilik teklifinde bulunan Bekdemir'in sürprizi karşısında şaşkınlığını ve mutluluğunu gizleyemeyen Uzun "evet" cevabını verdi.

Can Bekdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Deniz Uzun'a ilk bakışta aşık olduğunu ve sürpriz evlilik teklifinde bulunmak istediğini söyledi.

Deniz'in gözlerinin görmediğini ancak bu durumun kendisi için sorun olmadığını belirten Bekdemir, "Ailemin de onayı ile inşallah yakında evleneceğiz. Bugün ilk adımımız attık. Çok mutluyuz." dedi.

Milli sporcu Deniz Uzun da, Türkiye'de ve Avrupa'da derecelerinin olduğunu kaydederek, "Can Bekdemir ile yaklaşık bir ay önce tanıştık. İş bu noktaya kadar geldi. Böyle bir sürprizi beklemiyordum. Kendisine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Türkiye Sakatlar Derneği Ordu Şube Başkanı Selma Gülseren ise çifte mutluluklar dileyerek, dernek olarak her zaman çiftin destekçisi olacaklarını kaydetti.