GİRESUN (AA) - Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu seçimi yapıldı.

Oda binasında kapalı zarf usulü yapılan seçimde, meclis üyeleri yönetim kurulu için oy kullandı.

Hasan Çakırmelikoğlu başkanlığında yönetim kurulu Ahmet Fehmi Tozlu, Necmettin Şükrü Ataün, Mustafa Halilbeyoğlu, Azmi Bük, Hakan Güngör, Serdar Demirkan, Emrah Altıyaprak, Halit Aydın, Engin Kılıçaslan, Eyüp Çifti isimlerinden oluştu.

Şükrü Ataün ve Mustafa Halibeyoğlu Yönetim Kurulu başkan yardımcısı olarak görev alırken, Azmi Bük muhasip üye oldu. TOBB genel kurul delegeliklerine ise Fikret Günaydın, Zeki Çakrak, Selahattin Toslu ve Bahadır Karataş seçildi.

GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, şahsına ve yönetim kuruluna destek veren oda ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Seçimleri istişare içerisinde tamamladıklarını belirten Çakırmelikoğlu, yeni dönemde de aynı misyon ve çizgide çalışarak, Giresun iş dünyası olarak, ilin sosyo-ekonomik hayatına katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Çakırmelikoğlu, bugün 3'üncü kez bu göreve seçilmelerinin, geçmişte yaptıkları çalışmaların bir göstergesi olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Özellikle 2'nci dönem yaptığımız çalışmalara üyelerimiz ve Giresun kamuoyu şahittir. Belki Türkiye tarihinde çok görülmeyen, ziyaret ve çalışmalar gerçekleştirdik. Yapılan bu çalışmalarla ilgili yapılan anketlerde üyelerimizin yüzde 80 memnuniyetleri ortaya çıktı. Bu da bizlerin çalıştığını, bir emek sarf ettiğimizi gösteriyor. Üyemiz bizden memnun, biz üyemizden memnunuz. Amacımız üstlendiğimiz görevi en iyi şekilde yerine getirmek."

Yönetim kurulunu meclis üyelerinin tavsiye ve istişaresiyle oluşturduklarını dile getiren Çakırmelikoğlu, "Allah izin verirse 4 yılda daha Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'nın başındayız. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz." dedi.