GİRESUN (AA) - Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, odanın üyelerine online hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Çakırmelikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, üyelerin odanın web sayfası üzerinden tüm işlemlerini online yapabileceklerini belirtti.

GTSO'nun Türkiye'de bu sistemi kuran ilk odalardan olduğuna işaret eden Çakırmelikoğlu, şunları kaydetti:

"Bugün İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Bursa’da bulunan odaların kullandığı bu sistemi biz Giresun'a getirdik. İşverenlerimizin odaya gelmeden gerekli işlemlerini, www.giresuntso.org.tr adresimizde yer alan GTSO online servislerini kullanarak işlem yapmalarıdır. Bu uygulama sadece üyelerimize evrak temin etmek ya da aidat ödemek için değil, ortak web sayfası tabanı oluşturmak, üyelerimizin firmalarını bu sayfa üzerinden tanıtmalarını sağlamak üzerine de hizmet sunmaktadır. Odamıza kayıtlı üyelerimiz E-ODA sistemi üzerinden firma ve ürün tanıtımını yapabileceği gibi, bu platformu kendi web sayfaları gibi de kullanabileceklerdir."

Çakırmelikoğlu, uygulamanın Giresun'a uzak olan ilçelerde bulunan oda üyelerine büyük kolaylık sağlayacağına da dikkati çekti.