ZONGULDAK (AA) - Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, 2017'yi belde için milat yılı ilan ettiklerini söyledi.

Demirtaş, belediye tarafından, araç parkına eklenen yeni araçlar için belediye binası önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bu yana alt ve üst yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.

Beldeyi cazibe merkezi hale getirebilmek için 2017'de önemli projeleri hayata geçireceklerini anlatan Demirtaş, şu ifadelere yer verdi:

"2017 programımızı belirledik, bütçemizi hazırladık. Önümüzdeki yılı beldemiz için milat yılı olarak ilan ettik. Beldemize yakışan bir butik terminal, yeni yaşam alanları başta olmak üzere çeşitli projelerimiz için harekete geçtik. Gülüç'ün vizyon projelerinden biri olan Sahil Projesi'ni kısa sürede tamamlayacağız ve bu alanı sadece beldemizin değil bölge halkının hizmetine sunacağız. Yine beldemizde 16 dönüm alan içerisine piknik alanı yapımı için de harekete geçtik. Vatandaşlarımızın aileleri ile huzur içerisinde vakit geçirebileceği piknik alanı bizim için son derece önemli bir projedir. Gençlerimizin spor yapabileceği tesisleri de önümüzdeki yıl kazandırmak istiyoruz. Fen İşleri ekiplerimiz ayrıca önümüzdeki yıl için 4 bin ton sıcak asfalt, 15 bin metrekare parke taşı döşeyecek."