Gold ve gümüş pleksi sıklıkla tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir. İşlenmesinin son derece kolay olması ve birçok farklı tasarımda rahatlıkla kullanılabilmesi sebebiyle farklı birçok sektörde kendine yer edinmiş bulunmaktadır. 

Gümüş Aleksi Modelleri Sıklıkla Tercih Edilme Sebepleri 

Gümüş aynalı aleksi modelleri birçok sektörde farklı sebeplerden dolayı sıklıkla tercih edilmektedir. Bunun en büyük sebebi ise Üstün nitelikte saydamlığa sahip olmasıdır. Bir cama oranla %92 oranında saydamlığa sahip olan aleksiler, cama oranla 6 kat daha fazla dayanıklı oldukları için birçok sektörde sıklıkla tercih edilmektedirler.

Gümüş pleksilerin bir diğer özelliği ise dış ortamlara hiç zorlanmadan uyum sağlayabilmeleri olmaktadır. Bu özelliklerini ise iklim şartlarından etkilenmemesinden almaktadır.

Gümüş pleksilerin bir diğer özelliği ise çizilmelere karşı son derece dayanıklı olmasıdır. Bu dayanıklılık sebebiyle birçok farklı işlem türü ile şekillendirilebilmektedirler. Pleksilerin bu kadar dayanıklı olması sebebiyle özellikle dış ortamlarda sıklıkla tercih edilmektedirler.

Pleksi aynalarının hastanelerden okullara kadar birçok farklı alanda kullanım alanının olmasının en büyük sebebi içeriğinde ağır metaller bulundurmaması olmaktadır. Çevre dostu olan bu ürün içeriğinde herhangi bir kimyasal madde içermemekle birlikte hem çevre, hem insan hem de hayvan sağlığına karşı herhangi bir zarar vermemektedir. Bu özelliği sayesinde gıda maddelerinin  ambalajlanmasında dahi kullanılabilmektedir.

Gümüş pleksilerin bir diğer özelliği ise istenilen boyutlarda levha haline getirilebilmeleridir. Farklı kullanım amaçları için farklı boyutlardaki levhalar sipariş edilebilmektedir. 

Gold Aynalı Pleksi’nin Kullanım Alanları 

Pleksilerin kullanım alanları o kadar geniştir ki nerelerde kullanılmaz demek daha kolay olmaktadır. Herhangi bir ağır sanayi ürünü ya da kimyasal madde içermeyen pleksiler birbirinden farklı renk ve saydamlık seçenekleri ile sınırsız bir kullanım alanı özgürlüğü sağlamaktadır. Gıda sektörü başta olmak üzere sağlık, eğitim, aksesuar ve benzeri birçok endüstride sıklıkla pleksiden yararlanılmaktadır. 

Gold aynalı pleksileri en çok görüldüğü alanlar başında standlar gelmektedir. Ürünlerin mükemmel bir şekilde sergilenmesini sağlayan Gümüş aynalı pleksiler bu özellikleri  sebebiyle ürün teşhirleri da sıklıkla kullanılmaktadır. 

Gold Pleksileri kullanıldığı bir diğer alan ise mobilya sektörü olmaktadır. Mobilyaların daha dekoratif bir duruş sergilemelerini sağlamak için gümüş pleksi aynalardan sıklıkla yararlanılmaktadır.

Yapı Malzemeleri sektörü de aynalı pleksilerden en çok yararlanan sektörler arasında yer almaktadır. Sağlamlığı ve çekiciliği sebebiyle yapı sektöründe bulunan birçok üründe gümüş aynalı pleksiler kullanılmaktadır. 

Pleksileri yer aldığı başka bir sektör ise Sanayi uygulamaları olmaktadır. Sahip olduğun dayanıklılık sebebiyle Sanayi uygulamaları gibi ağır koşullarda da pleksilerden yararlanılmaktadır.

Pleksilerin sahip olduğu dayanıklılık özelliğinin kullanıldığı bir başka alan ise bariyerler olmaktadır. Özellikle ses bariyer duvarlarında sıklıkla kullanılan Gümüş pleksiler daha birçok bariyer uygulamasında en çok tercih edilen malzemeler arasında yer almaktadır. 

Pleksi Satışı ve Kargo Hizmeti 

Pleksiler yüksek dayanıklılığa sahip olmalarına rağmen herhangi bir etki ile kırılmabilme ihtimalleri her zaman bulunmaktadır Bu sebeple teslimatı gerçekleşecek olan pleksilerin ambalajlanmasına özen gösterilmelidir. 

Pleksilerin satışında dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise pleksilerin kesimlerinin pürüzsüz ve müşterinin isteğine uygun olarak hazırlanmış olması olmaktadır. 

Sipariş edilen Gümüş pleksilerin bir gün içerisinde titizlikle paketlenerek kargoya verilmesi müşterilerin mağduriyetini önlemek açısından önemli olmaktadır.

Gümüş pleksiler levhalar halinde üretildiğinden dolayı belirtilen fiyatlar metrekare fiyatları olmaktadır. Müşterilerin ihtiyaç duydukları metrekare ölçülerine göre fiyatlar belirlenmektedir.

Pleksilerin fiyatlarını etkileyen bir diğer etken ise ürünlerin üzerinde yapılan işlemler olmaktadır.