GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Belediyesi Aile Yaşam Merkezince bakıma muhtaç vatandaşlara yardım ediliyor.

Gümüşhane Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen yıl Mayıs ayında açılan merkez personelinin kentteki ihtiyaç sahibi ailelere ziyaretler gerçekleştirdi ve bu ailelerin ihtiyaçları karşılandı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yaptığı değerlendirmede, merkezi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Mayıs 2017 tarihinde hizmete açtıklarını anımsattı.

Aile Yaşam Merkezi ile kentteki önemli bir eksiği tamamladıklarına dikkat çeken Başkan Çimen, "Aile Yaşam Merkezimiz ile günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan yaşlı, engelli, yatalak ve maddi durumu yetersiz vatandaşlarımızın kişisel bakımları ve yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçları ekiplerimiz tarafından yapılıyor." dedi.

Çimen, yürütülen çalışmalara fırsat buldukça kendisinin de katıldığını belirterek, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım eli uzatmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onların dualarını almak bizlere güç veriyor. Belediyecilik sadece yol yapmak değildir, bu işin bir de sosyal ve toplumsal yönü vardır. Şehrimizde yardıma muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.