GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Valisi Okay Memiş, "Tabelayı 75 bin yapacağız. 50 bin nüfusla şehir olmaz" dedi.

Vali Memiş ,Valilik binasında düzenlediği 2017 yılını değerlendirme toplantısında kentte yürüttükleri çalışmaları anlattı.

Kentin kültür, turizm, istihdam, sağlık, asayiş ve eğitim alanlarında kalkınması için büyük çaba sarfettiklerini ifade eden Memiş, bu çalışmaların 2018 yılında da artarak devam edeceğini söyledi.

Güçlülerin, çıkar gruplarının, menfaat gruplarının değil, gerçek anlamda ihtiyaç sahiplerinin valisi olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten Vali Memiş, "2018 yılında sizlerin destekleriyle gelişim yönünde daha büyük adımlar atacağız. 18 ayda bütçemizde 20 milyon lira artış sağladık. 33 milyonluk bütçeyle görevi devraldık. Şu anda bütçemiz 53 milyona yükseldi. Bu kenti yaşanabilir butik bir kent yapma noktasında iddialıyız. Turizmde yeni yılda büyük atılımlar yapmayı arzu ediyoruz." dedi.

Yeni yılda şehri büyütmek için de çaba sarfedeceklerini ifade eden Memiş, "Tabelayı 75 bin yapacağız. 50 bin nüfusla şehir olmaz. Sosyal yardımlarımızı vatandaşlarımızdan esirgemeyeceğiz. Bizden yardım isteyen her vatandaşa el uzatacağız. Vatandaşımıza karşı cömert olacağız. Kapımıza gelen hiçkimseyi geri çevirmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Toplantıya Vali Memiş'in yanı sıra vali yardımcıları Aytaç Akgül, Ali Arıkan, İl Jandarma Komutanı Cezayir Danışan, Emniyet Müdürü Faruk Karataş ve kamu kurumlarının müdürleri katıldı.