GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinde ''Yeşil Masa'' uygulaması başlatıldı.

Gümüşhane Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, oluşturulan "Yeşil Masa" uygulamasıyla kentte bitkisel-hayvansal üretim yapan üreticiler, gıda üretimi ve satışı yapan işletmeler ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü arasında hızlı-etkili ve sürekli bir bilgi ağı kurulması hedeflendiği kaydedildi.

Yeşil Masa uygulamasıyla web sitesi adresinden gelen vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerinin online ortamda toplanması ve bunlara hızlı ve etkili bir şekilde cevap verilmesinin amaçlandığının dile getirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Elektronik ortamda oluşturulan yesilmasa.tarim.gov.tr adresini açan vatandaş, yeni bir başvuru oluşturabilir ya da daha önce kaydettiği başvurusunun durumunu sorgulayabilir. Vatandaş başvuru yaparken kimlik ve iletişim bilgileri, başvurusunun konusu ve açıklama yazarak başvurusunu gönderir. Sorgulama ekranında kimlik bilgilerini girerek başvurularına ulaşılabilir. Tüm vatandaşlarımız 0456 213 17 09 numaralı telefondan 'Yeşil Masa' ya ulaşarak hizmet alabilirler."