AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Fahrettin Aksoy, AK Parti’de yaşanan aday tespit sürecinde sona doğru yaklaşıldığını ifade ederken, kendisi için Trabzon’un ve partisinin menfaatlerinin her şeyden önemli olduğunu söyledi. Önümüzdeki dönemin Trabzon için çok önemli olduğunu, Trabzon’un son elli yılda alamadığı hizmetleri kazanabilmesi için üst düzey bir çalışma gerçekleştirilmesi gerektiğini vurgulayan Aksoy,

KİŞİLERİN VE GRUPLARIN
ÇIKARLARI DEĞİL, ŞEHİR
VE PARTİMİZ ÖNEMLİ


“Partimizde, Trabzon’un tüm ilçeleri gibi yeni kurulan Ortahisar ilçemizde de aday tespit sürecinde sona yaklaşıldığını görüyorum. Burada önemli olan kişilerin ve grupların çıkarları değil, şehrimizin ve partimizin kazanımlarıdır. AK Parti dünyanın en büyük sivil toplum örgütlerinden biridir ve bu partide görev almak, aday adayı olmak, diğer aday adayı arkadaşlarım gibi benim içinde oldukça önemli bir gurur vesilesidir.

ŞEHİR OLARAK BU SÜRECİ ÇOK
İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ


30 Mart 2014’ten sonra başlayacak olan süreç Trabzon’umuz ve Trabzon’umuzun merkezi olan Ortahisar ilçemiz için çok önemlidir. Trabzon’un son elli yılda yatırım açısından çok geri kaldığı, son beş yılda şehrimizin AK Parti ile önemli yatırımlar kazandığı kimsenin inkar edemeyeceği bir gerçektir. 30 Mart 2014 seçimlerinin ardından büyükşehir uygulamasının resmen yürürlüğe girmesi ve Ortahisar Belediyesi’nin faaliyete başlaması ile birlikte Trabzon’un hizmet açığını kapatması için üst düzey bir çaba gösterilmesi gerekmektedir.

ŞEHRİM VE PARTİM İÇİN
ADAYLIĞA TALİBİM


Ben, şehrim adına bu çabayı göstermekte kendime inandığım, her kesimden oy olarak Ortahisar Belediyesi’ni en yüksek oy oranı ile partime kazandırma noktasında kendime güvendiğim için adaylığa talibim. Şehrimiz ve partimiz için hepimize düşen görev birlik ve beraberlik için çalışmalarımızı sürdürmek, adayın tespitinin ardından birbirimize daha da sıkı şekilde sarılarak önce Ortahisar Belediyesi’ni partimize en yüksek oy oranı ile kazandırmak, ardından da şehrimizin hizmet eksikliğini giderip, ilçemizi dünya kenti yapabilmek için var gücümüzle mücadele etmektir. Gelecek nesillerin sorumluluğunu üzerimizde taşıdığımızı unutmadan, gelecek nesillere bir marka kent bırakabilmek için önümüzde süreç çok önemli bir fırsattır. Trabzon’un tüm kesimleri ile, siyasi partileri, sivil toplum örgütleri, siyasetçileri ve vatandaşları ile bu süreci en iyi şekilde değerlendireceğine olan inancım tamdır” diye konuştu.