Türkiye’deki araba fiyatlarından herkes şikayetci olduğu için, farklı ülkelerden uygun fiyata araç getirme derdinde olanlarda var.Gürcistan’dan Araba getirmek istediğinizde, aşağıdaki şartlar ve Kurallara uymanız gerekmektedir.Bizlerde bu durumda sizlere Gürcistan Araba Fiyatları hakkında bazı maddelerle nasıl bir yol izleyeceğinizi aktardık.

  1. Gürcistan’dan resmi olarak satın aldığınız araçlar ülkemizde tam 2 yıl boyunca kalabilirler. Bu konudaki süre 6 ay değildir. Daha evvel 6 ay olan süre yoğun talepler sonucunda 2 aya kadar çıkmıştır.
    Buradan araç satın alırken daima kurallara uymanız ve kendinizi garantiye alarak hareket etmeniz gerekiyor. Eğer kurallara uymadan bir araç satın alırsanız başınızın ağrıyacağını bilmeniz gerekiyor.
  2. Gürcistan’dan satın alınan araçların muayeneleri Gürcistan ile ilgilidir, aracı oradan alırken muayene ettirmeniz gerekiyor. Burada aracı muayeneye sokmanız gerekmez. Bu konuda Gürcistan hükümetinin belirlediği kurallar geçerlidir.
  3. Gürcistan’dan aldığınız araçlar için dilediğiniz zaman sigorta ve kasko yaptırabilirsiniz. Ülkemize kayıtlı olan araçlar için sigorta zorunluyken Gürcistan’dan alınan araçlar için sigorta zorunlu değildir. Bu durum bu araçların daha ekonomik tercihler olduğunu gösteriyor.
  4. Gürcistan dan Bir akrabanızın üzerine araç satın alarak kendiniz için vize çıkartabilirsiniz. Fakat asla tanımadığınız birinin üzerine araç satın almamanız gerekiyor. Çünkü bu kişi dolandırıcı çıkabilir ve sizleri dolandırabilir. Bu durumda herhangi bir şekilde hak iddia edemediğiniz gibi bir de ceza yemeniz söz konusu olabilir.
  5. Eğer Gürcistan’da 6 ay boyunca ikamet ettiyseniz ya da burada çalıştıysanız aracı kendi adınıza almanız söz konusu olabilir. Bunun dışında oradan araç satın almak ve direkt kendi üzerinize geçirmek için oturma ya da çalışma izinlerinden birini almış olmanız gerekmekte

Gürcistan Araba Fiyatlarında ve piyasasında şimdilik durum bunlardan ibaret daha fazla bilgiye sahip olmak isterseniz http://www.gurcistanarabafiyatlari.net web adresimizden hem araç ilanlarına bakıp hemde fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.