Dini Sitem internet sitesi Ramazan ayı içi hazırlıklarını tamamlamış görünüyor. Siteden yetkililerinden alınan bilgiler ise şöyle;

AMAÇ ALLAH'IN RIZASIDIR 

Uzun zamandır üzerinde çalışmalar yapılan sitenin temel amaçları İslam’a ve Kuran’a Rabbimiz ALLÂH(-U TE‘ÂLÂ)'NIN rızası için hizmet etmek, en çok tıklanan bir dini site olarak doğru ve yararlı bilgiler ile islamiyeti yaymak, gençlerimizi ve müslüman din kardeşlermizi aydınlatmak, interneti ahlaksızlığın değil tamamen İslamiyet’in sağlayacağı aydınlık için vesile haline getirmektir. 

ASIL OLAN EHL-İ SÜNNETE UYGUNLUKTUR 

İnsanlar maalesef kendi başlarına Kuran-ı Kerim’i ve hadisleri öğrenemez. Aklımız ile doğru yolu bulmaya çalışsak bile ne yazık ki bu çok zordur. Piyasa da bir çok kitap, yanlış ilim ve fetva veren siteler olmasına karşılık doğru bilgileri ve İşin ehli olan âlimlerden duyduklarımızı size anlatmaya çalışıyoruz. Ayeti kerimede, (Kuran-ı Kerim'de bildirilen misaller, çoklarını küfre sürükler, çoklarını da hidayete ulaştırır) buyuruluyor. Ehl-i sünnet âlimlerinin bildirdikleri manalar doğrudur, bunlara uymayanlar yanlıştır. Farkında olmadan yanlış bilinçlendirilip, yanlış dualar etmeyiniz. 

SİTENİN İÇERİĞİ DE ANLATILDI 

İslami siteler arasında en çok yarar sağlamayı amaçladığımız sitemizde, doğru ve güzel ahlaklı bireyler gençler yetiştirmek, mübarek aylarda edeceğiniz dualar, zekât ve sadakanın önemi, ALLÂH(-U TE‘ÂLÂ)'NIN isimleri gibi konularla gençlerimizi ve İslamiyet ile yeni tanışmış veya tanışmak isteyen insanları aydınlatmaya nail olmaya çalışıyoruz. 2017 yılından bu yana hassasiyet ve özenle sizlere doğru ve yararlı islami site olmaya çalıştığımız bu yolda olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. İslam’ın farzları, imanın şartları ve namaz, oruç, hac gibi konularda ki ince detaylardan başlayarak, Kandil ve Ramazan-ı şerif gibi önemli günler ve aylar da okunması gereken dualara varıncaya kadar her bir konunun üzerinde durmaya özen gösterdik. Bu şekilde doğru ve İslam’ı en iyi ve doğru şekilde yaşayanlardan olmayı, sesimizi bir çok kişiye duyurmaya niyet ettik.