Bursa Haber Olayların çarpıtılarak lanse edilmesi haberlerin ve dahi haberi yayınların kalitesini düşürecektir. Haberler internet ortamın da yayınlanmasıyla beraber haberlerde ki doğru payı git gide azalmaya başlamış durumda. Bunun asıl sebebi sitenin para kazanma uğruna yaptığı çarpıtılmış haberlerdir. Bursa Haber internet haberlerinin güvenilirsiz olgusunu kırmayı başaran sitelerden birisidir. Site haberler yaparken halkın bilgi alması için doğru ve tarafsız yazılar ortaya koyuyor. Bu da sitenin para kazanma hırsı olmayan sadece bilgilendirme amaçlı bir site olduğunun bir kanıtı oluyor. 

Bursa haberler sitenin kuruluşunda ilgilendiği alanların başında yer alıyor. Site ilk başlarda yerel haberler yaparak kendi ismini duyurmayı başarmış. Haberlerini kalem alan deneyimli editör ekibi sayfanın yazım kalitesini en üst düzeyde tutarak rakiplerini geçmesini sağlamış. Geniş çalışma ekibi olan site, olaylara çok hızlı ulaşabildiği için Bursa ilinde yaşanılan haber değeri olan olayların hızla kaleme alınarak son dakika şeklinde paylaşabilmesine olanak sağlamış. 

Bursa gündem sadece bilgisayar üzerinden haber okuyan kitleye hitap etmek istemeyip kendini geliştirip güncelleştirme politikası uygulamış. Bunun sonucunda başta siteyi mobil uyumlu yaparak okuyucuya her yerden haberlere ulaşma imkânı sağlamış. Daha sonra ise kendi uygulamasını hazırlayıp uygulama indirme platformlarında uygulamasını yayınlamış bu da uygulamasını indiren kişilerin hem bildirimler vasıtasıyla hem de tek dokunmayla habere ulaşmasını sağlamış. Site haberlerini yaparken okuyucusunu yine düşünerek haberlerinde kategorize işlemini uygulamaya koymuş. Bu sayede okuyucu merak ettiği kategorideki haberlere rahatlıkla erişerek ilgisini çektiği haberi okumasını mümkün kılmış.

Sağlık kategorisinde yaşamın daha iyi şekilde ilerlemesi için yapılaması gereken sağlık uygulamalarına yer vermiş. Hastalıkların sebepleri ve sonuçları konunun uzmanları tarafından açıklanmış. Yine uzmanlar tarafından hastalıkların ilerlememesi veya geçmesi için önerilerde bulunulmuş haberler yazmışlar. Besinlerin bizlere olan faydasını ve besinlerde bulunan bizlere zarar verebilecek maddeler halkın sağlığı düşünülerek kaleme alınmış.

Magazin kategorisinde Bursa gündem sitesi yazı kadar resim koyarak da hem bilgi verip hem de görsel bir şölen yaratmış. Son moda kıyafetlerin yanında bazı kombin önerilerinde bulunan haberler de yine bu kategori altında bulmanız mümkündür. 

https://www.bursagundem.com