Çiğneyerek başlanan bu işlem de dişler başroldedir. Sağlıksız dişlerle istenilen her besin tüketilemez, sıcak ya da soğuk oluşu hassasiyet oluşturarak diş köklerine ciddi zararlar verir. Çay, kahve, sigara gibi renklendirici içeren ürünlerin kullanımı da dişleri renk tonu bakımından olumsuz etkilemektedir.

Her türlü ağız ve diş sağlığı hizmetini veren klinik, bembeyaz dişler ve sağlıklı gülüşlerle hastalarını uğurlamaktadır. Alanlarında uzman hekimler deneyimleri ile hastalarına doğru teşhis ve tedavi uygulaması gerçekleştirmektedir. En iyi teknolojik cihazlarla profesyonel hizmet sunmaktadır.

Aşağıda sizlere verdiği hizmetlerden başlık olarak bahsettik.

  • Estetik Diş Hekimliği
  • Holistik Diş Hekimliği
  • Çene Cerrahisi
  • Dental İmplant
  • Organik Diş Dolgusu
  • Ortodonti
  • Pedodonti
  • Periodontoloji

Uzman ekip ve etik kurallar içerisinde hastalarına yukarıda ki hizmetleri sağlamaktadırlar. İstanbul’un pek çok bölgesinde şubeleri bulunmaktadır. Detaylı bilgi almak veya hızlı randevu oluşturmak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Gülümseten Beyaz Dişler

Diş sağlığı ne kadar iyi durumda olursa olsun bazı faktörlerden kaynaklı diş minelerine bağlı olarak diş renklerinde tonlamalar mevcuttur. Diş beyazlatma adı altında pek çok yöntem bulunmaktadır. Fakat ne kadar sağlıklı olduğu şüphe edici bir durumdur. İnsanlar yeri geldiğinde beyaz bir gülümsemeye sahip olabilmek için dişlerine uygun işlemler yaparak onlara zarar vermektedir. Ya da kullandıkları ürünler de bulunan kimyasal maddelerden dolayı dişlerde aşınma, köklerinde zayıflık söz konusu olabilmektedir.

Diş beyazlatma yöntemleri olarak Dentway hekimlerinin uyguladıkları farklı yöntemler mevcuttur. Ev tipi diş beyazlatma, ofis tipi diş beyazlatma ve kombine diş beyazlatma olarak adlandırılmaktadır. İsterseniz evinizde kendinizin yapabileceği, isterseniz de klinikte hekim tarafından gerçekleştirilen hizmetlerdir. Hizmetlerin içeriği, süreci hakkında bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilir, dilediğiniz hekimden randevu talep edebilirsiniz.

Dişleriniz beyaz olduktan sonra gülünecek pek çok nedenin de olduğunu fark edeceksiniz. Ağrısız, sızısız bembeyaz dişlerle sağlıklı gülüşün zevkini çıkaracaksınız.

Estetik Diş Hekimliği Hizmeti

Estetik günümüzde çok sık karşılaşılan bir durumdur. Burun ve dudak estetiği en çok tercih edilenler arasındadır. Dudak estetiği diğer adıyla dudak dolgusu işleminden önce diş hekimi ile görüşmek, gereksiz dolgu ve baskıdan kurtulmanızı sağlamaktadır. Dişlerin üzerinde yapılan basit uygulamalar ile rengiyle oynayarak kalıcı sonuçlar elde edilebilmektedir.  Yapılan dudak estetiklerinde, abartılı durumları da diş estetiğinde düzeltebilme avantajları bulunmaktadır.

Pek çok kurumla anlaşmalı olarak çalışan klinik, güçlü referansları ile hastalarına hizmet sunmaktadır. Hizmetler hakkında bilgi sahibi olmak, hekimler ile tanışmak için web sitesini ziyaret edebilir, randevu oluştur kısmından randevunuzu oluşturabilirsiniz. Hastalarının kliniklerinden sağlıklı gülüşlerle çıkması adına, dünyanın ileri teknolojisini kullanarak, uluslararası standartlarda hizmet vermektedir.

Kaynak: https://www.dentway.com.tr/tedaviler/estetik-dis/dis-beyazlatma-yontemleri/