AMASYA (AA) - Hamamözü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş, "30 Mart 2014 öncesi verdiğimiz seçim beyannamesindeki 30 maddeden ibaret olan sözlerimizi yerine getirdik" dedi.

Hamamözü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş, yaptıkları belediye çalışmalarını değerlendirdi.

Seçim öncesi verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyleyen Destebaş, şöyle devam etti:

"30 Mart 2014 öncesi verdiğimiz seçim beyannamesindeki 30 maddeden ibaret olan sözlerimizi yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. İlçemiz için yapacağımız hizmetlerimiz sadece bu maddelerle sınırlı kalmayacak daha ileriye götüreceğiz. Öğrencilerimiz için verdiğimiz burs sözünü HEKAD kanalı ile veriyoruz. Çöp toplama işlerini düzene koyduk. İlçemizde yardım noktasında ihtiyacı olan herkese ramazanda yardımlarını ulaştırdık. Belediyemize ait kepçelerimize ihtiyacı olan herkesin kepçe ihtiyacını karşıladık bu sayede kara bile geçti."

 Taşeron işçilere yüzde 20 zam yapacaklarını söylediklerini bunu da ilk sözleşme döneminde hayata geçirdiklerini vurgulayan Destebaş, şunları kaydetti:

"Camilerimizin bahçelerinin bakım ve temizliği belediye çalışanları tarafından yapılıyor, merkez camimizin kaloriferi çalışanlarımızca yakılıyor. Bu iş için cemaatimizden para toplanmayacağını söylemiştik bunu da hayata geçirdik. İlçe merkezinde oturan öğrenciler belediyemizce ücretsiz servis imkanına kavuşturuldu. Mahallelerimiz ve sokaklarımız parke taşlarına kavuştu. İlçemizi güzelleştirmek için bin 350 adet çam fidanı diktik. Biz ilçemizin hizmetine talip olduk ve verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getiriyoruz. Hamamözü’nde yaşayan vatandaşlarımız en iyisine layık biz de hizmetlerimiz noktasında kesintisiz olarak çalışmaya devam edeceğiz."