Ne yaptınız ne ettiniz Ertan’ı koltuğundan ettiniz, yani HandeKaplı Ertan bitti. Ama ben HandeKaplı olarak tek başıma devam ediyorum.

Covid olduğum için zaten geçen haftayı boş geçmiştik, bu hafta da kavga gürültü derken anlaşamayınca; oturdum koltuğa kendi kendime örgü örüp seçtiğim maçları yorumladım.

Kendi gününde, kendi saatinde yeni bölümle yayındayız arkadaşlar. Her cuma 23:00’te de yeni bölüm gelecek.

Ben berede seri üretime geçtim, kış sezonu boyunca her bölümde bir bere örüp, birinize hediye göndericem

Hande Sarıoğlu'nun bu açıklamasına "Ertansız olmaz" diyenler kadar "Ertan'ın yerine ben gelebilirim" diyenler de vardı.

Sarıoğlu'nun paylaşımına 'Ertan gider Mertan gelir , Durmak yok Hande ile devam', 'Yastıklar babasız kaldı', 'Böylede tadı olmaz ama ya', 'Yeni Ertan olalım öyleyse', 'Ertan yoksa yastıklara gerek kalmadı ' yorumları yağdı. 

Armağan Çağlayan'ın sorularını açık açık yanıtlayan Sarıoğlu programında partnerine yaptıklarının konuşulmasından rahatsız olmadığını söylemişti.

Hande Sarıoğlu açıklamasında "Ben spikerlik yaptığım dönemde haberimi pas attıktan sonra da böyleydim. Türkiye beni oryantalle tanıdı ama ben 12 senedir sektörün içerisindeyim." demişti. 

Sarıoğlu "O insanların istediği şey ol, kalıba gir olmayacağım. Eğlence de yapacağım spikerlik de. İçerikleri de ben hazırlıyorum. Ben 1 kadın 1 erkek tarzı skeç yapıyorum" diye konuşmuştu.

Hande Sarıoğlu argo konusunda rahat olduğunu, erkek muhabbetini çok iyi yaptığını söylemişti. 

Ünlü isim açıklamasında "Bakıyorsun seksi kadın prenses ama içimden bambaşka bir kadın çıkar" demişti.

Sarıoğlu, yeri geldiğinde argo konuşmayı yeri geldiğinde salon kadını olmayı sevdiğini belirtmişti. 

Hande Sarıoğlu "Herkesin ekrandaki kadınların dekoltesiyle ilgili büyük problemleri var. Kadınlar engelleniyor. Vücut hatlarım belli diye uyarı aldım kanal yönetiminden. Sen kadına seksilik, seks seks diye bakıyorsan senin bakış açın bu. Benim kıyafetime kalmıyor o" demişti. 

Hande Sarıoğlu kimdir?
19 Eylül 1988 tarihinde Düzce Akçakoca'da dünyaya geldi. 

Çarkıfelek programının Anadolu ayağında sunuculuk yapan Hande Sarıoğlu, Aşk-ı Memnu’nun son 3 bölümünde Nihal ile Behlül’ün düğün organizatörlüğünde rol aldı.

Ayrıca şu an Kültür Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı bölümünde okudu. Ümit Erdim ile birlikte ‘’Pasaport’’ yarışmasını sundu. Daha sonra Fox TV’de “Kaç Para Kaç”ı ve TV 8’de ‘’Böyle Çok Daha Güzelsin’’ programını yaptı. 

Daha sonra 2017 Ağustos ayından itibaren Tivibu Spor'da görev alan Hande Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019 tarihinde Habertürk'te çalışmaya başlamıştı.