Evet filopi.com üzerinden satılan minecraft premium hesaplar gerçek kullanıcılardan satın alınmışlardır. Bu nedenle hesap orijinal mi yoksa kandırılıyor muyum sorularını bir kenara bırakarak kaliteli oyun hesaplarına sahip olabilirsiniz. Kayıt esnasında beyan ettiğiniz e-posta adreslerine gönderilen oyun hesabı giriş bilgileri ile hemen minecraft dünyasında yerinizi alabilirsiniz. Oyun ömür boyu garanti altında olsun diye sizlerin hizmetinize sunulan hesapların kullanıcı adını değiştirmenize izin verilmemektedir. Ancak dilerseniz şifre değişikliği yapabilir ve oyun içerisinde istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Ne zaman satın almış olursanız olun oyun hesabına giriş yapamadığınızı belirttiğiniz anda yeni hesap bilgileri en kısa sürede sizlere gönderilecektir.

Minecraft Premium hesap sahibi olmak isteyenlerin Filopi.com sitesine giriş yapıp, kredi kartı ya da mobil ödeme seçeneklerinden hangisi ile ödeme yapacaklarına karar vermeleri yeterlidir. Bu seçeneklerden birisine tıkladığınızda sizden kullanıcı sözleşmesini okuyarak onaylamanız, adınızı soy adınızı ve posta adresini girmeniz istenmektedir. Güvenlik için gerekli olan bu bilgileri girdikten “devam et” seçeneğini tıkladığınızda bir sonraki adıma geçerek satın alma işlemine devat edebilirsiniz. Bu adımda ise tüm kartlara tek çekim, axess, maximum, cardfinans, bonus, World, paraf kartları ile 3 ay, 6 ay ya da 9 ay taksitli ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca, EFT, ATM, PTT gibi diğer ödeme yöntemlerinden birisini seçerek de ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Sadece 15 TL. ödeme yaptığınızda minecraft satın almış oluyorsunuz. Ödeminin gerçekleştiği anda satın aldığınız oyun hesap bilgileri anında e-posta adresinize gönderilmektedir.

Bilgisayar dünyasında yerini almış olan çocuklar ve siz veliler, eğer evinizde tabletiniz, bilgisayarınız varsa onlarla mutlaka oyun oynanacaktır. Madem ki oyun oynamak kaçınılmaz bari faydalı oyunları tercih edin. Filopi.com ile dünyanın en çok tercih edilen gelişiminize katkı sağlayan bir minecraft hesap al aynı zamanda milyonlarca lego sahibi olabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve oyunu satın almak için www.filopi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.