Ankara ilinde, evde bakımını sağlayacak kişilerin bulunmamasından veya profesyonel olarak bakıcı hizmeti almak isteyenler internet ortamında hasta bakıcısı Ankara başlığı ile bakıcı aramaktadırlar. Hasta bakıcılığı özel ihtisas isteyen işlerin başında yer almaktadır. Hasta bakıcılığı yapacak kişilerin normal bakıcılardan daha değişik özelliklere sahip olması gerekmektedir. Firmamız, Ankara'da bu konuda hizmet veren diğer firmalara oranla çok daha profesyonel ve kişiye özel hizmet vermektedir. Bu güne kadar verdiği hizmetlerin kalitesinden dolayı firmamız hasta bakıcısı Ankara aramalarında ilk sırada bulunmaktadır.

Hasta Bakıcısının Özellikleri Neler Olmalıdır?

Hasta bakıcılar öncelikle gerekli olduğunda müdahale edebilecek tıbbi bilgilere sahip olmalıdır. Firmamız, hasta bakıcısı sektöründe, bu hizmetlerde bünyesinde en fazla hemşireyi bulundurmaktadır. Hasta bakıcılığı konusunda uzun yıllardır hizmet veren bu hemşireler sayesinde her türlü tıbbi müdahale yapılabilmektedir.

Firmamızın hasta bakıcıları gerekli tüm sağlık kontrollerden geçmiş ve fiziksel olarak da dinç ve enerjik kişilerden oluşmaktadır. Hasta bakıcılar özel olarak eğitilmiş, insanlarla kolay iletişim kurabilen, şefkatli ve yumuşak mizaçlara sahip, hijyen koşullarına uyan ve uygulayan, sabırlı ve titiz kişilerden seçilmektedir. Hasta bakıcılarının güvenlik araştırmalarında da hassasiyet gösteren firmamız, geçmişinde olumsuzluk bulunan kişileri görevlendirmemektedir. Firmamızın daha önceden hizmet verdiği kişi ve yaşam alanlarında kayıtlı hiçbir olumsuzluk oluşmamıştır.

Hasta Bakıcısının Görevleri Nelerdir?

Hasta bakıcıları, sorumlu oldukları hastaların sağlığından temizliğine, beslenmesinden sosyal yaşamlarına kadar her konu ile ilgilenmek zorundadır. Firmamızın hasta bakıcılarının görevleri şu şekilde sıralanmaktadır:

1. Bakımını yaptıkları kişilerin ilaç takiplerini ve zamanında ilaçlarını almalarını sağlamak

2. Sağlıklı beslenmelerini ve doktor tarafından uygulanan bir beslenme düzeni varsa buna uygun olan gıdaların yenmesini sağlamak

3. Şahsi temizliğini yapamayan hastaların, her türlü temizliklerini yapmak

4. Özellikle yatalak hastaların yatış pozisyonlarını ayarlayarak, yatma yarasını engellemek

5. Gerekli pansuman, serum ve enjeksiyon uygulamalarını yapmak

6. Hasta ile diyalog kurarak yalnız hissettirmemek

7. Hastanın (mümkünse) egzersiz yaparak fiziksel sağlığının korunmasına yardımcı olmak

8. Hastanın yaşadığı ortamda hijyen koşullarını sağlamak

Diğer Hususlar

Hasta Bakıcısı Ankara tamamen kişiye özel hizmet vermektedir. Hastanın ve hastalığının özelliklerine uygun hasta bakıcı ve bakım hizmetleri vermektedir. Firmamız yatağa bağlı olan ve yaşlı hastalar için özel hasta bakıcı görevlendirmektedir. Hasta bakıcılar, hastanın hastaneye sevk edilmesi durumunda refakatçilik görevlerini de yürütmektedir.