SAMSUN (AA) - İstanbul’da bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Küçükçekmece Belediyesi tarafından organize edilen kahvaltıya katıldı.

Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) ve İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) işbirliği ile Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Belediyesinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

İkiz, Küçükçekmece'de çok sayıda Havzalı yaşadığını belirtti. İlçede 10 bin civarında Havzalı yaşadığını dile getiren İkiz, "Yaptığımız görüşmeler neticesinde her iki belediyemizin kardeş belediye olması yönünde ortak karar alındı, bu doğrultuda çalışmalara başlandı. Küçükçekmece, Havzalıların yoğunluklu yaşadığı yer. Eminim ki bizlere bu yakınlığı gösteren Sayın Başkanıma ve ekibine Havzalı hemşehrilerimiz sahip çıkacaktır. Bu kardeşlikte emeği geçen HADEF ve İSDEF başkanlarımıza da teşekkür eriyorum" dedi.

Karadeniz ise Havza Belediye Başkanı İkiz ve ekibinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Samsun'un önemli ilçelerinden biri olan Havza Belediyesi ile kardeş belediye olmak bizleri mutlu etti. Bu kardeşlik her iki belediyemize de hayırlar getirsin" diye konuştu.

Daha sonra Karadeniz ile İkiz, birbirlerine hediyeler verdi.

Programa İSDEF Başkanı Fikret Bıyık, HADEF Başkanı Enver Şahin, Havza Belediyesi Meclis Üyesi Kazım Yıldız, Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Erol Demir ile davetliler katıldı.