SAMSUN (AA) - Havza Belediye Meclisi Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Havza Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu başkanlığında Havza Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek, karara bağladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Ermenistan ordusunun sivillere yönelik yaptığı saldırıları kınayarak, "Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız. Kardeşlerimiz Türk asaletine ve onuruna yakışır şekilde cephede gereğini yaparken, hiçbir vicdani değere sığmayacak ve uluslararası hukuka sığmayan şekilde sivilleri hedef alan Ermenistan'ı kınıyoruz. Ermenistan tarafından işgal edilmiş topraklarını geri almak için kardeş ülkemiz Azerbaycan ordusu büyük mücadele veriyor. Rabbim onları muzaffer kılsın. Türk milleti olarak dualarımız kardeşlerimizle birlikte. Allah yar ve yardımcıları olsun." dedi.

Belediye Meclisi üyelerine yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Özdemir, "Yoğun şekilde pandemi ile mücadele ederken bir taraftan da özellikle kırsal mahallelerimize hizmetlerimize devam ediliyor." dedi.

Konuşmanın ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.