SAMSUN (AA) - Havza Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Samsun Şubesi arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Havza Belediyesi ile BEM-BİR-SEN Samsun Şubesi arasında devam eden sosyal denge sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı.

Sosyal denge sözleşmesinin yenilenmesi dolayısıyla Belediye meclisi toplantı salonunda Belediye Başkanı Murat İkiz, Başkan Yardımcısı Ömer Büyük, BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ve diğer yetkililerin katılımıyla tören düzenlendi.

İkiz, burada yaptığı konuşmada, imkanlar dahilinde çalışanlara en iyi sosyal hakları sağlamanın çabası içinde olduklarını belirterek, sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Her zaman çalışanın ve alın teri dökenin, görevini layıkıyla yapanın yanında olduklarını ifade eden İkiz, "Canla başla, büyük bir gayretle güzel şeyler yapacağımız kanaatindeyim. Toplu şekilde bir ve beraber aynı hedefe yürürsek engelleri aşar, güzel şeyler yaparız. Bu sözleşmenin sizler ve aileleriniz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

Sever ise birlik ve beraberlik ile Havza Belediyesinde güzel bir işe imza attıklarını dile getirerek, "Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başkan, başkanlığını yapmış, memurunu düşünmüştür. Sıra çalışanlardadır. Sizler de memleketinizi ve başkanınızı düşünerek çalışmalısınız. Bizler sendika olarak sadece bu günlerde değil her türlü sorununuzda yanınızdayız." diye konuştu.

Törende daha sonra sözleşme, İkiz ile Sever tarafından imzalandı.