SAMSUN (AA) - Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Havza Belediyespor Kulüp Başkanı Aziz Pekşen, takıma maddi destek sağlamak amacıyla piyango çekilişi düzenlendiğini belirtti.

Pekşen, Milli Piyango Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığından alınan izin doğrultusunda 15 bin bilet basıldığını, bilet fiyatlarının 20 lira olduğunu kaydetti.

Üçüncü lige çıkacak bir takım kurmayı hedeflediklerini dile getiren Pekşen, "Bu işler her ne kadar gönül işi olsa da kulübümüzün maddi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla piyango düzenledik. Büyük ikramiye olarak otomobil vereceğiz. Piyangomuza tüm halkımızdan destek bekliyoruz" dedi.

Pekşen, biletlerin Mehmetçik Meydanı'nda kurulan stanttan ve yönetim kurulu üyelerinden  temin edilebileceğini ifade etti.

Pekşen, geçen hafta sonu oynanan ve Samsun derbisi olarak yorumlanan Termespor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını vurgulayarak, "Takımımızı oynadığı futboldan ötürü kutluyorum. Lige 3 puanla başlamak güzel. Hedefimiz olan 3. Lig için doğru adımlar attığımıza inanıyorum. Takımımızı ve hocamızı kutluyorum" diye konuştu.