SAMSUN (AA) - Havza Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulunca birlik ve dayanışma yemeği düzenlendi.

İlçedeki bir otelde gerçekleştirilen yemeğe, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Havza Belediyespor Kulübü Başkanı Aziz Pekşen, yönetim kurulu ve davetliler katıldı.

Belediye Başkanı İkiz, yaptığı konuşmada, Havza Belediyesi olarak kulübün her zaman yanında olduklarını belirterek, "İnşallah kulübümüze ait Mehmet Ali Şahin Spor Tesisimizi, Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile görüşerek yenileyeceğiz. Bu da kulübümüz için önemli bir gelir kaynağı olacak. Havza Belediyespor, ilçemizin markası haline gelmeli. Bunu da sizlerin desteğiyle yapacağız" dedi.

Kulüp Başkanı Pekşen ise üç yıllık çalışmaları hakkında bilgiler vererek, şunları söyledi:

"Şu an Havza Belediyespor iki branşta faaliyet göstermekte. Futbol ve güreş şubemizde sporcumuz bulunmakta. Sportif başarıyı yakaladık. Güreşte il genelinde başarılı sonuçlar alınmakta. Futbolda ise şu an süper amatör ligde yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz bölgesel amatör lig. Bunu başaracağız. Bizim hedefimiz sportif başarı ama amacımız gençlerimizi spora teşvik etmek. Bir gencimizi kahve köşesinden kurtarsak bu bizim için en büyük başarı. Yönetim olarak bizden önceki dönemde düştüğümüz aciz duruma düşmemek için elimizden geleni yapmaktayız. Bizimle olan ve desteklerini esirgemeyen tüm Havzalılara teşekkür ediyorum ve desteklerinin devamını bekliyorum."