SAMSUN (AA) - Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Belediyespor'u ziyaret etti.

İkiz ve Özdemir, Mehmet Ali Şahin Spor Tesisinde, Kulüp Başkanı Aziz Pekşen ve yöneticilerle görüştü, takım hakkında Pekşen'den bilgi aldı.

Kulüp Başkanı Pekşen, takımın çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüğünü öncelikli hedefin Bölgesel Amatör Ligi olduğunu ve bu hedef doğrultusunda çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Takımın son derece iyi durumda olduğunu ifade eden Pekşen, şunları kaydetti:

"Yeni bir takım oluşturduk. Hedefimize ulaşmak için teknik ekip, yönetim ve futbolcularımız hep beraber çalışmaktayız. Bundan önce başardık, şimdi de başaracağız. Bu yolda sizleri yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Sizlere ve bize destek veren tüm Havzalılara teşekkür ediyorum."

AK Parti Havza İlçe Başkanı Özdemir ise Havza Belediyespor'un Havza'nın bir değeri olduğunu belirterek, "Sizlerin başarısı Havza'nın başarısı. Başarının yakalanması ve devamı için bizler üzerimize düşen ne varsa yapmaktayız ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Belediye Başkanı İkiz de takıma ve yöneticilere başarılar dileyerek, "İnşallah sezonu bir üst lige çıkmış şekilde tamamlayacağız. Bu konuda Havza Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Bu işler, birlik ve beraberlik ile olur. Takımımıza destek konusunda tüm Havza'nın birlikte hareket edeceğine eminim." diye konuştu.

Havza Belediyespor Kulüp Başkanı Aziz Pekşen, ziyarette İkiz ve Özdemir'e takım forması hediye etti.

Ziyaretin sonunda İkiz ve Özdemir futbolcular ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.