SAMSUN (AA) - Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek Havza Havza Belediyespor Kulübünce birlik ve dayanışma toplantısı düzenlendi.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar, Havza Belediyespor Kulübü Başkanı Aziz Pekşen, kulübün yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

İkiz, burada yaptığı konuşmada, Havza Belediyesi olarak kulübün her zaman yanında olduklarını belirterek, "Havza Belediyespor artık marka haline geldi. İlçe olarak bu değerimize sahip çıkmamız lazım. Bunu da sizlerin desteğiyle yapacağız. Bu yıl Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek ekibimiz ilçemize önemli hizmetlerde bulunuyor. Herkesi takımımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz." dedi.

Pekşen de lig hazırlıkları ve çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Bu yıl Havza, 7 ilin temsilcileri ile mücadele edecek. Havza Belediyespor artık sadece Havza'yı değil, Samsun'u da temsil eden bir takım. Bunları Havzalı hemşehrilerimiz sayesinde başardık. Hedefimiz 3. Lig. Bunu da başaracağız. Hedefimiz sportif başarı ama asıl amacımız gençlerimizi spora teşvik etmek." diye konuştu.

Havza Belediyespor'un sponsorlarından iş adamı Dursun İkiz de her zaman ellerinden geleni yaptıklarını dile getirerek, "Bu takım kimsenin değil, ilçemizin takımı. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Havza Belediyespor'un yanındayız. Takımızın başarılarının devam için önümüzdeki sezon takım bütçesine 100 bin lira destek vereceğim." ifadesini kullandı.