SAMSUN (AA) - Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 63. Mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Havza Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen genel kurulda, gündem maddeleri ile bilanço ve gelir gider hesapları görüşüldü. Genel kurulda ayrıca 4 yıllığına Böge Birlik Temsilciliğine Arif Gökmen, İsmail Kul ve Emin Aysan seçildi.

Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif Gökmen, katılan ortaklara teşekkür ederek, "Kendi öz malımız olan kooperatifimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Genel kurula, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cemal Gürsel Öz, Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Aydoğdu, 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Konaç, Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif Gökmen, Asarcık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Demirtaş, Vezirköprü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şakir Demirkan, Havza Madeni İşler Odası Başkanı Fahri Çiftçi ve davetliler ile kooperatif üyeleri katıldı.