SAMSUN (AA) - Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, inşaatı tamamlanan Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonunu ve okul ek bina inşaatını inceledi.

Tanrısever, inşaatına hayırsever iş adamı Ali İkiz tarafından başlanan ve Milli Eğitim Bankalığı tarafından tamamlanan Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonunu ve okul ek bina inşaatıyla ilgili Okul Müdürü Uğur Karabulut’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Okul Müdürü Uğur Karabulut erkek öğrenci pansiyonunun 120 kişilik olduğunu ve bu yıl itibari ile öğrenci kabul ettiklerini belirterek, "Pansiyonumuza öğrenci kabulüne başladık. Okulumuz ek binası inşaatı ise devam etmekte. Ek binamızda mutfak, etüt salonları, yemekhane ve mescit bölümleri bulunmakta" dedi.

Kayakam Tanrısever, pansiyonun İmam Hatip Lisesinin yanı sıra bu yıl eğitime başlayan Havza Fen Lisesinin öğrencilerine de hizmet vereceğini belirterek, "Bu pansiyon ile öğrencilerimizin barınma sorununa çözüm bulunacak. Ayrıca okulumuz ek binasının tamamlanması ile fiziki imkanları daha iyi bir hale gelecek ve eğitim kalitesi artacak" diye konuştu.

Ek inşaat çalışmaları ve pansiyonu incelemelerinin ardından Anadolu İmam Hatip Lisesinde görevli öğretmenlerle sohbet eden Havza Kaymakamı Alper Tanrısever yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kaymakam Tanrısever’e Havza Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir, Havza Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Bayram Sezgin ve Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam eşlik etti.