SAMSUN (AA) - Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Havza Kız ve Erkek Öğrenci Yurtlarında kalan Havza Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

KYK Havza Kız ve Erkek Öğrenci Yurt Müdürlüğünde eğitsel ve sosyal faaliyetler çerçevesinde düzenlenen "Kariyer Günleri" programına konuk olarak katılan Kaymakam Tanrısever, kaymakamlık mesleği, nasıl kaymakam olunur, ilçenin idari yapısı ve kaymakamlık makamının iş ve işleyişleri hakkında bilgi verdi.

Tanrısever, başarı için insanların kendilerine hedef seçmesinin önemli olduğuna vurgu yaparak, "Başarı için hedef seçmeniz önemli. Kendinize seçmiş olduğunuz hedef sizi motive edecektir. Doğru tercihler ve motivasyon ise sizleri başarıya ulaştıracaktır. Geleceğe dair tüm planlarınızı bugünden yapmanız gerekmektedir. Üniversiteden mezun olduğunuz zaman sizler sıradan bir üniversite mezunu olmamak için geleceğe dair planlarınızı belirleyin ki okulunuz bittiği zaman üniversiteli işsizler arasında yer almayın. O yüzden geleceğe dair planlarınızı 'yarın yaparım' diye asla ama asla ertelemeyin." dedi.

Kaymakam Tanrısever, öğrencilerin sorularını da cevaplayarak bir süre öğrencilerle sohbet etti.