SAMSUN (AA) - Havza Asayiş Trafik Hizmetleri Kalkındırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Burak Kazdal ilçede görev yapan emniyet mensuplarına iftar yemeği verdi.

Özel bir tesiste düzenlenen iftar öncesi konuşan Dernek Başkanı Burak Kazdal, emniyet mensuplarının zor şartlarda hizmet verdiğini söyledi.

Her zaman emniyet güçlerinin yanında olduklarını kaydeden Kazdal, "İlçemizdeki vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için fedakarca görev yapan emniyet personelimizle iftar yemeğinde buluşmak istedik. Emniyet mensuplarımızın ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için ne kadar fedakarca çalıştıklarını çok iyi biliyorum. İlçemizde görev yapan tüm emniyet personelimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Programa Havza Kaymakam Vekili Cengiz Nayman, Ladik Kaymakamı Engin Tok, Havza Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza İlçe Emniyet Müdür Vekili İsmail Kahyaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Kumkayır, emniyet mensupları ve dernek üyeleri katıldı.