SAMSUN (AA) - Atakum Belediyesinin Hayır Çarşısı'nın 77'nci mağazası, Havza ilçesinde açıldı.

Atakum ve Havza belediyelerinin işbirliğiyle ilçe meydanına kurulan mağazada ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları giderilecek.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, açılışta yaptığı konuşmada, Hayır Çarşısı mağazalarıyla daha çok insana ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan Taşçı, "Yaklaşık 4 yıldır sürdürdüğümüz projemiz, Atakumlu hemşehrilerimizin büyük destekleriyle ilçemizin sınırlarını aşarak çevre il ve ilçelerdeki ihtiyaç sahiplerinin de yüzünü güldürüyor. 77'nci Hayır Çarşısı mağazamızı Havzalı hemşehrilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz." diye konuştu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, Atakumlu vatandaşların desteğiyle sürdürülen Hayır Çarşısı projesini Havzalılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, hayırsever Atakumlulara ve projeyi ilçelerine getiren Atakum Belediye Başkanı Taşçı'ya teşekkür etti.

Açılışın ardından Taşçı, İkiz'e Hayır Çarşısı'nın işleyişi hakkında bilgi verdi.

Atatürk'ün Havza'ya gelişinin 99. yıl dönümü etkinlikleri dolayısıyla ilçede bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin de çarşıyı gezerek bilgi aldı.