Lüks bir mekanda düğün yapacak çiftler için lüks kategoride davetiyeler bulunurken, sade bir düğün yapacak olan ve davetiye konusunu da çok önemsemeyen çiftler için ekonomik davetiye modelleri bulunmaktadır. ‘’Düğün davetiyesi çok gösterişli olmamalı ama basit de durmamalı’’ diyenlerdenseniz, orta lüks davetiye modelleri de piyasada rahatlıkla bulabileceğiniz modeller arasında.

Lüks Düğün Davetiyesi Modelleri

Düğün organizasyonunu en ince ayrıntısına kadar planlayan çiftler davetiye seçimine de oldukça önem vermektedir. Şık bir mekanda düğün yapacaksanız şayet davetiyeniz de o şıklığa yakışır biçimde olmalıdır. Tok ve dokulu kağıtlar üzerine yapılmış zarif tasarımlar, altın ve gümüş yaldızlar ihtişamın göstergesi olurken aynı zamanda düğün konseptinize yakışacak şıklıkta olacaktır. Peki lüks davetiyenin diğer davetiyelere göre farkı nedir?

Davetiyenin kalitesini gösteren yapımında kullanılan kağıt cinsidir. Eğer davetiyeniz kalın gramajlı tok kağıtlar ile yapılmışsa diğer davetiye modellerine oranla daha kaliteli görünecektir. Yapımında kullanılan kağıt cinsi ve işçilikten dolayı da lüks davetiye modelleri doğal olarak diğer davetiye modellerine göre daha pahalı olacaktır. ‘’Benim için fiyat önemli değil, düğünüme yaraşır bir davetiye olsun’’ diyorsanız; lüks davetiye modellerini mutlaka değerlendirmenizi öneririm.

Orta Lüks Davetiye Modelleri

Düğün davetiyesini çok şık ve pahalı bir modelden seçmek istemiyor ama aynı zamanda basit de durmasın istiyorsanız orta lüks davetiye modellerini tercih edebilirsiniz. Orta lüks davetiyeler kağıt olarak lüks davetiye modellerine göre daha hafif kalsa da farklı tasarım ve aksesuarları ile çiftlerin beğenisini kazanıyor. Bu davetiye modelleri, üzerinde kullanılan aksesuarlar ile ön plana çıkıyor. Hasır ip, sayın kartı, kurdele, deniz yıldızı, kuru çiçekler gibi aksesuarlar ile davetiye modelleri tasarıma uygun objeler ile süsleniyor ve ortaya muazzam bir davetiye çıkıyor.

Ucuz Davetiye Modelleri

Sade bir düğün yapacaksanız ve düğün davetiyesi sizin için önemli olmayan bir detaysa ucuz davetiye modellerini tercih edebilirsiniz. Ekonomik düğün davetiyesi modelleri genellikle kendinden zarflı yani katlamalı modellerden oluşmakla birlikte üzerinde hasır ip, davetli isimlerinin yazılacağı sayın kartı gibi aksesuarlara sahip olmaz. Davetiye için fazla harcamalar yapmak istemeyen çiftler için ucuz davetiye modelleri oldukça yerinde bir karar olacaktır.

Kaynak; https://www.edavetiye.com/