GİRESUN (AA) - Görele’nin Esenyurt Köyü’nde yaşayan Zeynep Yılmaz, 10 yıl önce Çorum’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden iki oğlu, iki gelini ve bir torununun mezarlarını her gün ziyaret ediyor.

Yılmaz, Çorum’un Osmancık ilçesinde 2006 yılında meydana gelen trafik kazasında oğulları Erdal ve Uğurcan Yılmaz’ı, gelinleri Serpil ve Gülşah Serpil Yılmaz ile torunu Aleyna Yılmaz’ı kaybetti.

Kazanın üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen yakınlarının mezarına hergün giden Yılmaz, yan yana bulunan mezarın bakımlarını yapıyor, onlardan duasını eksik etmiyor.

Zeynep Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğulları, gelinleri ve torununun acısını 10 yıldır içimde yaşadığını ifade ederek,"Geride kalan 3 evladıma yaşadığımı bu açıyı hissettirmemeye çalışıyorum. Her gün evlatlarımın mezarı başına giderek, onlardan dualarımı eksik etmiyorum. Mezarlarını temizleyerek, bakımını yapmaya çalışıyorum. Tarifi imkansız bir acı yaşadık. Allah’ım kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Şuanda onların yanımda olması için neler vermezdim. Özlemleri çok ağır basıyor. Evlatlarım yaşıyorlar, bir gün çıkıp gelecekler diye acımı hafifletmeye, böylelikle yaşamaya çalışıyorum. İnanıyorum ki, bir gün evlatlarımla yeniden buluşacağım." dedi.