KARABÜK (AA) - "Her Mahalleye Çocuk Parkı" projesi kapsamında Karabük Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi'nde 3 bin metrekarelik alan üzerine park yapılacak.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karabük’teki tüm mahallelerin çehresini değiştirmek, güzelleştirmek ve çocuklar için yeni oyun alanları yaratmak amacıyla çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Göreve geldikleri günden bugüne kadar çocuk parklarının sayısını arttırmaya devam ettiklerini ifade eden Vergili, "Aynı zamanda parkların çevresine yapacağımız yeşillendirme ve düzenleme çalışmalarıyla parklar hem güzel görünüm kazanacak hem de parkları yetişkinlerin de çocuklarıyla birlikte zaman geçirebilecekleri yerler haline getiriyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklara bulaşmalarını önlemek için spor yapmaları da bir o kadar önemli. Göreve geldiğim günden bugüne kadar çocuklarımız ve gençlerimiz için önemli işlere imza attığımızı düşünüyorum. Bundan sonra da belediye olarak sadece yol, su, kanalizasyon ve temizlik işleri üzerinde çalışmakla kalmayıp, çocuklarımızın, gençlerimizin, hanımlarımızın ve beyler için hem oyun hem spor hem de sosyal alanlar oluşturmaya devam edeceğiz. İçerisinde kamelyalar, çocuk oyun grupları, basket sahası, top sahası ve spor aletlerinin de bulunduğu çok amaçlı park, en kısa zamanda Karabüklülerin hizmetine sunulacak” diye konuştu.