Resmim.net üzerinden yapacağınız bu işlemler tamamen ücretsiz olmakla beraber sitede günlük kaç adet resim yükleme işleminin yapıldığını görebilirsiniz. Genel olarak resim yükleme sitelerinin kıyasıya bir rekabetle hareket ettiği bilinmektedir. O halde artık resimlerinizin kalitesini bozmadan rahatlıkla link haline getirerek yüklemek için sitemizi ziyaret ederek hizmet alabilirsiniz.

Resmim.net platformunu kullanırken üye olmanız daha mantıklı olacaktır. Çünkü kayıt olduktan sonra yükleyeceğiniz tüm resimler kontrol altında yani güvende olur. Ek olarak yükleme yaptığınız içeriklerin tamamı size özel olmakla beraber bu içeriklerin kontrolünü dilediğiniz zaman sağlayabilirsiniz. Kullanıcılar bu platformda istediği herhangi bir zaman zarfında resimlerini silebilmektedir. Normal kullanıcılara göre daha farklı seçenekleri tercih etme şansı kazanan platform üyeleri, daha güvenli ve hızlı bir şekilde işlemlerini tamamlayabilmektedir. Sitemiz pek çok tarayıcıyı destekleyebilmektedir. Bu anlamda opera miniden Chrome’a, Edge’den Firefox’a kadar çeşitli taracıyılar üzerinden işlem yapabilirsiniz. Site kullanıcıları resimlerini kolayca yüklerken aynı zamanda sınırsız depolama şansına sahip olmaktadır. Bu yüzden kayıt olduktan sonra yükleme yapmanız daha mantıklıdır.

Resimleri yüklerken dikkat edilmesi gereken ilk durum, maksimum dosya boyutunun 2 mb olduğudur. Yani bu boyutun dışındaki resimlerin yüklenme sırasında sorun yaşayacağı bilinmelidir. Bunun dışında kurallara aykırı olarak içerik yüklemenin yasak olduğu unutulmamalıdır. Detaylı bilgiler için sitenin kullanım koşullarını incelemeniz yeterlidir. Resmim.net olarak kullanıcıların güvenilir, hızlı ve kaliteli bir şekilde resim yükleyerek kullanmalarını sağlıyor ve bu anlamdaki gelişimi sürdürüyoruz. Fotoğrafların kalitesini bozmadan yükleyeceğiniz resimleri ayrıca en iyi şekilde kullanmaya başlamak için sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir. Kısa sürede kayıt olduktan sonra çok daha kapsamlı olarak sitemizi kullanabilir ve resim yükleme işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. 2015 yılından bugüne kadar sunduğumuz bu hizmeti en iyi şekilde geliştirmenin mutluluğunu yaşıyor ve kullanıcılarımıza çok daha hızlı bir hizmet sunarak alanındaki lider platform olmayı sürdürüyoruz. Dilediğiniz gün ve saatte sitemizden yararlanabilir ve anlık resim yükleme işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca bilgi blogundan da bilgiler elde edebilirsiniz.